Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑρχή του διαλόγου για την συγχώνευση ANEK – Στρίντζη

Αρχή του διαλόγου για την συγχώνευση ANEK – Στρίντζη

Στα γραφεία του Oμίλου των Eπιχειρήσεων Aττικής, στη Bούλα, ξεκίνησε η αρχή του διαλόγου για την συγχώνευση ANEK – Στρίντζη. Οι δύο πλευρές αρχικά επέλεξαν τα πρόσωπα που θα τους […]

Στα γραφεία του Oμίλου των Eπιχειρήσεων Aττικής, στη Bούλα, ξεκίνησε η αρχή του διαλόγου για την συγχώνευση ANEK<.> – Στρίντζη<.><...>. Οι δύο πλευρές αρχικά επέλεξαν τα πρόσωπα που θα τους εκπροσωπήσουν και τα οποία συμμετέχουν σε μία κοινή Eπιτροπή.

Στην συνέχεια θα γίνει ο νομικός και οικονομικός έλεγχος, και με βάση τα αποτελέσματα του θα ορισθεί η σχέση ανταλλαγής μετοχών. Έπειτα, θα κληθούν οι μέτοχοι σε Γενική Συνέλευση προκειμένου να ληφθεί η απόφαση.

Πάντως, σύμφωνα με εκτιμήσεις, το νωρίτερο που μπορεί να υλοποιηθεί μία τέτοια επιχειρηματική κίνηση είναι μέσα σε τρεις με τέσσερις μήνες.

Αντίθετα οι συζητήσεις μεταξύ της Hellas Flying Dolphins και της NEΛ για πιθανή συνεργασία παρουσιάζουν στασιμότητα, αφού το διοικητικό συμβούλιο της NEΛ δεν συνεδρίασε για να εξετάσει την υπόθεση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024