Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠροώθηση της Λεμεσού σε Λίβανο, Ην. Βασίλειο και Ισραήλ
Κύπρος

Προώθηση της Λεμεσού σε Λίβανο, Ην. Βασίλειο και Ισραήλ

Στο Ην. Βασίλειο πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά σεμινάρια σε 50 τουριστικούς συμβούλους του τηλεφωνικού κέντρου της Jet2holidays, ενώ στη Βηρυτό, παρουσιάστηκαν υφιστάμενες και νέες αναπτύξεις και προϊόντα για υψηλής ποιότητας τουριστική εμπειρία και προώθηση πολιτικών γάμων και ταξιδιών μέλιτος.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ) πραγματοποίησε τις τελευταίες εβδομάδες σειρά εκδηλώσεων και επισκέψεων στις αγορές του Λιβάνου, Ηνωμένου Βασιλείου και Ισραήλ.

Σε εργαστήριο και δείπνο για 70 περίπου τουριστικά γραφεία που διοργανώθηκε στη Βηρυτό, η ΕΤΑΛ μαζί με τουριστικές επιχειρήσεις της Λεμεσού, παρουσίασαν τις υφιστάμενες και νέες αναπτύξεις και προϊόντα που διασφαλίζουν μια υψηλής ποιότητας τουριστική εμπειρία. Παράλληλα έγινε προώθηση πολιτικών γάμων και ταξιδιών μέλιτος.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά σεμινάρια σε 50 τουριστικούς συμβούλους του τηλεφωνικού κέντρου της Jet2holidays. Η Jet2 είναι ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πτήσεις από επτά αεροδρόμια. Κατά τα σεμινάρια, η διευθύντρια της ΕΤΑΛ κα Μαρία Μιχαηλίδου, παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τις νέες αναπτύξεις στην ευρύτερη περιοχή Λεμεσού και συζήτησε με τους τουριστικούς συμβούλους πρακτικά θέματα, προτιμήσεις και ανησυχίες του Βρετανού ταξιδιώτη.

Τέλος, η ΕΤΑΛ διοργάνωσε εργαστήριο, παρουσίαση και δείπνο για τουριστικούς πράκτορες στο Τελ Αβιβ. Τη Λεμεσιανή αποστολή αποτέλεσαν ο δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο δήμαρχος Γερμασόγειας κ. Κυριάκος Ξυδιάς, νέες και υφιστάμενες ξενοδοχειακές μονάδες της Λεμεσού, όπως Parklane Resort & Spa, St. Raphael Resort και Pefkos Hotel, η διαχειρίστρια εταιρεία του λιμανιού Λεμεσού στον τομέα των κρουαζιέρων DP World, η πλατφόρμα για κρατήσεις γάμων BookYourWeddingDay.com, η ΕΤΑΠ Τροόδους και η εταιρεία IPN Management.

Κατά την επίσκεψη στο Ισραήλ έγιναν συναντήσεις με το Υπουργείο Τουρισμού του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, το Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων του Ισραήλ, το Δημαρχείο του Τελ Αβιβ, την πρέσβειρα της Κύπρου στο Ισραήλ κα Σαλίνα Σιάμπος και το Σύνδεσμο Φιλίας Ισραήλ – Κύπρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024