Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Προώθηση της Λεμεσού σε Λίβανο, Ην. Βασίλειο και Ισραήλ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 June 2019, 10:06

Στο Ην. Βασίλειο πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά σεμινάρια σε 50 τουριστικούς συμβούλους του τηλεφωνικού κέντρου της Jet2holidays, ενώ στη Βηρυτό, παρουσιάστηκαν υφιστάμενες και νέες αναπτύξεις και προϊόντα για υψηλής ποιότητας τουριστική εμπειρία και προώθηση πολιτικών γάμων και ταξιδιών μέλιτος.


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ) πραγματοποίησε τις τελευταίες εβδομάδες σειρά εκδηλώσεων και επισκέψεων στις αγορές του Λιβάνου, Ηνωμένου Βασιλείου και Ισραήλ.

Σε εργαστήριο και δείπνο για 70 περίπου τουριστικά γραφεία που διοργανώθηκε στη Βηρυτό, η ΕΤΑΛ μαζί με τουριστικές επιχειρήσεις της Λεμεσού, παρουσίασαν τις υφιστάμενες και νέες αναπτύξεις και προϊόντα που διασφαλίζουν μια υψηλής ποιότητας τουριστική εμπειρία. Παράλληλα έγινε προώθηση πολιτικών γάμων και ταξιδιών μέλιτος.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά σεμινάρια σε 50 τουριστικούς συμβούλους του τηλεφωνικού κέντρου της Jet2holidays. Η Jet2 είναι ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πτήσεις από επτά αεροδρόμια. Κατά τα σεμινάρια, η διευθύντρια της ΕΤΑΛ κα Μαρία Μιχαηλίδου, παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τις νέες αναπτύξεις στην ευρύτερη περιοχή Λεμεσού και συζήτησε με τους τουριστικούς συμβούλους πρακτικά θέματα, προτιμήσεις και ανησυχίες του Βρετανού ταξιδιώτη.Τέλος, η ΕΤΑΛ διοργάνωσε εργαστήριο, παρουσίαση και δείπνο για τουριστικούς πράκτορες στο Τελ Αβιβ. Τη Λεμεσιανή αποστολή αποτέλεσαν ο δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο δήμαρχος Γερμασόγειας κ. Κυριάκος Ξυδιάς, νέες και υφιστάμενες ξενοδοχειακές μονάδες της Λεμεσού, όπως Parklane Resort & Spa, St. Raphael Resort και Pefkos Hotel, η διαχειρίστρια εταιρεία του λιμανιού Λεμεσού στον τομέα των κρουαζιέρων DP World, η πλατφόρμα για κρατήσεις γάμων BookYourWeddingDay.com, η ΕΤΑΠ Τροόδους και η εταιρεία IPN Management.Κατά την επίσκεψη στο Ισραήλ έγιναν συναντήσεις με το Υπουργείο Τουρισμού του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, το Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων του Ισραήλ, το Δημαρχείο του Τελ Αβιβ, την πρέσβειρα της Κύπρου στο Ισραήλ κα Σαλίνα Σιάμπος και το Σύνδεσμο Φιλίας Ισραήλ – Κύπρου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top