Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για αρχιτέκτονες και ξενοδόχους στο Atlantica Miramare Beach, στη Λεμεσό

Τατιάνα Ρόκου - 06 June 2019, 13:18

Το 100% Hotel Workshop Tour θα παρουσιάσει μια ειδική θεματολογία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του προορισμού, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για τη νέα εποχή των ξενοδοχείων. Επίσης, διεξάγεται το 3ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο 'Energy in Buildings and Hotels', από το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE.


Οι αρχιτέκτονες, ξενοδόχοι και επαγγελματίες τουρισμού της Κύπρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο διαφορετικές ενημερωτικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν την ίδια μέρα (Σάββατο 8 Ιουνίου), σε δύο παρακείμενες αίθουσες του ίδιου ξενοδοχείου (Atlantica Miramare Beach), στη Λεμεσό.

Πρώτη Διοργάνωση του 100% Hotel Workshop Tour στην Κύπρο
Με δεδομένη την ανάπτυξη των πολυτελών resort στην Κύπρο, αλλά και τη νέα τάση στη δημιουργία boutique ξενοδοχείων, το 100% Hotel Workshop Tour θα παρουσιάσει μια ειδική θεματολογία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του προορισμού, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για τη νέα εποχή των ξενοδοχείων.

Με τη δομή της θεματολογίας να είναι αντίστοιχη με αυτή της Ελλάδας, το Workshop θα περιέχει:

  • Συμβουλές σχετικά με το πώς αποφασίζουμε την αρχιτεκτονική κατανομή των χώρων ενός boutique ξενοδοχείου, αλλά και πώς δίνουμε boutique style σε ένα μεγάλο resort.
  • Λύσεις, μέσω των οποίων ένα ξενοδοχείο μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις των εστιατορίων, του spa και των υπηρεσιών μέσα από τη διαμόρφωση μιας μοναδικής εμπειρίας.
  • Παραδείγματα επιτυχημένων boutique ξενοδοχείων, αλλά και ιδέες εφαρμογής καινοτόμου design.
  • Εκπαιδευτικό υλικό για τις τελευταίες τάσεις στο ξενοδοχειακό Digital Marketing που επηρεάζουν το συνολικό revenue.

Τις παρουσιάσεις θα συμπληρώσουν και ενδιαφέροντα Case Studies από επιλεγμένες συμμετέχουσες εταιρείες, τα οποία θα δώσουν πρακτικές ιδέες για τους επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το Workshop.

3ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο “Energy in Buildings and Hotels”, από το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAEΤο Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE, προωθώντας την ενεργή παρουσία του στην Κύπρο, σε συνεργασία με το Κυπριακό Παράρτημα, οργανώνει το 3ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο “Energy in Buildings and Hotels”. Το συνέδριο αποσκοπεί στο να φέρει σε επαφή μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, που συμβάλλουν και εξελίσσουν το κατασκευαστικό περιβάλλον.

Η παρακολούθηση και των δύο εκδηλώσεων είναι δωρεάν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top