Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Τέθηκε σε ισχύ η νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στη Ναυτιλία

Τατιάνα Ρόκου - 12 June 2019, 09:31

Η Σ.Σ.Ε υπογράφηκε από τον ΠΑΣΕΝΤ για λογαριασμό των εργαζομένων και του ΣΕΕΝ εκ μέρους των εργοδοτών, είναι διετής, ισχυει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020 και κυρήχθηκε Υποχρεωτική με απόφαση του ΑΣΕ.


Ανανεώθηκε και τέθηκε σε ισχύ η νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στη Ναυτιλία. Η Σ.Σ.Ε υπογράφτηκε, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό (ΠΑΣΕΝΤ) για λογαριασμό των εργαζομένων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) εκ μέρους των εργοδοτών, είναι διετής, ισχυει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020 και κυρήχθηκε Υποχρεωτική με απόφαση του ΑΣΕ.

”Ο στόχος του σωματείου μας, να υπογραφεί και να σταθεροποιηθεί η λειτουργία της Σ.Σ.Ε στη ναυτιλία, να εξασφαλιστεί αύξηση στους μισθούς των εργαζομένων και να αποκατασταθούν διάφορα πεδία της , έχει στεφτεί με απόλυτη επιτυχία”, αναφέρει ο ΠΑΣΕΝΤ.

”Η Σ.Σ.Ε της Ναυτιλίας, είναι μια ισχυρή και δυναμική Σύμβαση Εργασίας που καλύπτει όλους τους εργαζόμενους του κλάδου της Ναυτιλίας, υπερισχύει ως γνωστό και σε περίπτωση συρροής άλλων Σ.Σ.Ε και εχει γίνει σημείο αναφοράς για τους εργαζόμενους γενικότερα.

Καθήκον όλων μας, τόσο του σωματείου, όσο και των ίδιων των εργαζομένων, είναι η επαγρύπνιση για την πλήρη και ορθή εφαρμογή της. Καλούμε τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε σταθερή επαφή με το σωματείο, να ενημερώνουν άμεσα για κάθε παραβίαση ή αποφυγή της πλήρους επφαρμογής της, καθώς και για κάθε εργασιακό πρόβλημα που παρουσιάζεται.

Ο ΠΑΣΕΝΤ θα συνεχίζει να παλεύει, για να μην υπάρχει κανένας εργαζόμενος χωρίς Σ.Σ.Ε, για την πλήρη εφαρμογή της παντού, για τη προώθηση και διεκδίκηση των νέων αναγκών και αιτημάτων των εργαζομένων”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top