Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Ειδικές τιμές από την Emirates για το Ντουμπάι και δωρεάν εισιτήρια για το Burj Khalifa

Θοδωρής Κουμέλης - 12 June 2019, 10:03

Η αεροπορική προσφέρει ειδικές τιμές για το Ντουμπάι για τους ταξιδιώτες από Ελλάδα με δωρεάν εισιτήρια στο μοναδικό αξιοθέατο.


Η Emirates ανακοινώνει ειδικούς ναύλους εισιτηρίων προς το Ντουμπάι, αυτό το καλοκαίρι, για τους επιβάτες από Ελλάδα, μαζί με ένα δωρεάν εισιτήριο για τον ουρανοξύστη Burj Khalifa, το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο, με ύψος 827 μέτρα.

Οι επιβάτες της Emirates σε όλες τις κατηγορίες Θέσεων μπορούν να αποκτήσουν την συγκεκριμένη προσφορά, κάνοντας κράτηση για την πτήση τους για το Ντουμπάι στο emirates.gr μέχρι τις 23 Ιουνίου 2019, για ταξίδια από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019. Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, η Emirates αποστέλλει ένα κωδικό με email μαζί με την κράτηση του εισιτηρίου μέσα σε 96 ώρες.

Οι επιβάτες μπορούν να επισκεφθούν το Burj Khalifa από τις 8:30 μέχρι τις 14:30 και από τις 19:00 έως τις 23:00 κατά τη διαμονή τους στο Ντουμπάι.

Επίσης, το συγκεκριμένο ταξίδι γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό, καθώς οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς την κοσμοπολίτικης πόλη, μπορούν να ξεκλειδώσουν και άλλες προσφορές σε 500 τοποθεσίες, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019, δείχνοντας απλά την κάρτα επιβίβασής τους. Έτσι, η κάρτα επιβίβασης μετατρέπεται στο πάσο “My Emirates Pass”, και επιτρέπει στους πελάτες να έχουν έκπτωση μέχρι και 50% σε 400 εξαιρετικά εστιατόρια, αλλά και σε συνεδρίες πολυτελούς περιποίησης, σε περίπου 50 σπα καθώς και δραστηριότητες ψυχαγωγίας όπως σκι εσωτερικού χώρου και ψυχαγωγικά water parks. Οι επιβάτες της Emirates μπορούν επίσης να επωφεληθούν από εκπτώσεις έως και 30% σε καταστήματα διεθνών αγαπημένων brands μόδας και ευεξίας.

Το “My Emirates Pass” προσφέρει πρόσβαση στους επισκέπτες σε όλο το εύρος της γαστρονομικής, ψυχαγωγικής και καταναλωτικής σκηνής του Ντουμπάι, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν ό,τι καλύτερο προσφέρει η πόλη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top