Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Alitalia είναι η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο το α' 5μηνο του 2019

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Ιούνιος 2019, 12:00

Η ανάλυση της FlightStats κατέγραψε ότι η Alitalia τον Μάιο του τρέχοντος έτους κατέλαβε την τρίτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών, με δείκτη συνέπειας 84%, υψηλότερο κατά 5,2 ποσοστιαίες μονάδες από τον μ.ο. συνέπειας των παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών (78,8%).


Με το 87,9% των πτήσεων να προσγειώνονται στην ώρα τους, η Alitalia επιβεβαιώνεται ως η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2019. Το επιβεβαιώνει η FlightStats, αξιόπιστη ανεξάρτητη εταιρεία των ΗΠΑ που κάθε μήνα καταρτίζει την κατάταξη των μεγάλων παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών με γνώμονα τη συνέπεια, συγκρίνοντας τα στοιχεία αερομεταφορέων αντίστοιχου μεγέθους και δικτύου.

Η ανάλυση της FlightStats κατέγραψε ότι η Alitalia τον Μάϊο του τρέχοντος έτους κατέλαβε την τρίτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών, με δείκτη συνέπειας 84%, υψηλότερο κατά 5,2 ποσοστιαίες μονάδες από τον μέσο όρο συνέπειας των παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών (78,8%). Η ιταλική αεροπορική εταιρεία κατέλαβε την 11η θέση στην παγκόσμια κατάταξη: το μηνιαίο αποτέλεσμα επηρέασαν ορισμένοι εξωτερικοί και έκτακτοι παράγοντες, όπως το έκτακτο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε αρκετά ιταλικά αεροδρόμια, και η δυσλειτουργία των τεχνολογικών υπηρεσιών που παρείχαν ορισμένοι διεθνείς προμηθευτές που επιβράδυναν τις πτητικές λειτουργίες στις 5 και 14 Μαΐου. Ωστόσο, η Alitalia διατήρησε την πρώτη θέση στην κατάταξη των πιο συνεπών αερομεταφορέων του κόσμου τους πρώτους πέντε μήνες του τρέχοντος έτους.

Η FlightStats είναι μία από τις λίγες εταιρείες παροχής υπηρεσιών δεδομένων που παρακολουθεί σχεδόν κάθε πτήση που πραγματοποιεί κάθε αεροπορική εταιρεία. Για τον καθορισμό της συνέπειας, η Flightstats ακολουθεί την μέθοδο “Α14”, δηλαδή με μία ανοχή 14 λεπτών στην άφιξη σε σύγκριση με την προγραμματισμένη ώρα προσγείωσης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top