Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Lesante Luxury Hotel & Spa γίνεται μέλος των Preferred Hotels & Resorts
Ξενοδοχεία

Το Lesante Luxury Hotel & Spa γίνεται μέλος των Preferred Hotels & Resorts

Το family friendly πολυτελές ξενοδοχείο, με 10 χρόνια λειτουργίας και πολλές διακρίσεις και βραβεία στο ενεργητικό του, βρίσκεται στο δημοφιλές Τσιλιβή.

Το Lesante Luxury Hotel & Spa στη Ζάκυνθο είναι το πρώτο κατάλυμα στο Ιόνιο που γίνεται ένα από τα Preferred Hotels & Resorts.

To διακεκριμένο affiliation των Preferrred Hotels & Resorts, με εμπειρία 50 ετών από το 1968, αποτελείται από 650 και πλέον ξενοδοχεία και resorts σε περισσότερες από 85 χώρες και είναι συνώνυμο με πολυτελή καταλύματα που παρέχουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες διαμονής.

Το family friendly πολυτελές ξενοδοχείο, με 10 χρόνια λειτουργίας και πολλές διακρίσεις και βραβεία στο ενεργητικό του, όπως “Best Luxury Family Hotel in Europe” στα Luxury Awards 2018 και το οποίο προτείνεται από το “Conde Nast Johanssens“, βρίσκεται στο δημοφιλές Τσιλιβή, δίπλα στη θάλασσα, διαθέτει κλασική διακόσμηση και συνδυάζει ηρεμία, υψηλή αισθητική και παροχές 5 αστέρων.

Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου θέτει σε πρώτο πλάνο τον εκάστοτε επισκέπτη μέσα από μια σειρά παροχών: ευρύχωρες και φωτεινές σουίτες, καταρτισμένο και διακριτικό προσωπικό που είναι στη διάθεση των επισκεπτών 24/7, εστιατόρια που σερβίρουν διαφορετικές εκδοχές της μεσογειακής ελληνικής και ζακυνθινής κουζίνας, φυσική ομορφιά που το περιβάλλει, high end εγκαταστάσεις -όπως το συνεδριακό κέντρο και το spa- και δυνατότητα για πριβέ κρουαζιέρα στις μπλε σπηλιές και τις παραλίες της Ζακύνθου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024