Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ο Όμιλος Κυριακούλη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Μάρτιος 2002, 00:00

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων του<...> Ομίλου Εταιριών 'Κυριακούλη<.>

' στον Άλιμο.

Στο νέο κτίριο μετεγκαταστάθηκαν οι εταιρίες του Ομίλου, "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.", "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Ε.Π.Ε.", "Μεσογειακά Χωριά Α.Ε.", Κυριακούλης Μaritime Α.Ε. Συμμετοχών", "Μεσογειακή Ανάπτυξη Α.Ε.", "K&G Διαχείριση Μαρίνων Μεσογείου Α.Ε.", "Ελληνικά Κτίρια Επενδύσεων Α.Ε." και "ASDAP.COM. Α.Ε. Πληροφορικής".

Με αφορμή τα εγκαίνια ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου Κυριακούλη κ. Σταύρος Κυριακούλης ανέφερε ότι θα συνεχισθούν και τα επόμενα χρόνια οι σημαντικοί ρυθμοί ανάπτυξης των εταιριών του Ομίλου. Ειδικότερα, για την "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε." τόνισε ότι δρομολογείται μια σειρά επιχειρηματικών κινήσεων που θα ενισχύσουν περαιτέρω την θέση της εταιρίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ενδεικτικό των υψηλών στόχων που έχει θέσει η διοίκηση της εταιρίας είναι το γεγονός ότι σε μία κρίσιμη περίοδο που άλλες επιχειρήσεις επαναπροσδιορίζουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια η "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε." εντείνει τις προσπάθειες της για την υλοποίηση νέων επενδύσεων σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top