Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ο Όμιλος Κυριακούλη

Σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ο Όμιλος Κυριακούλη

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων του Ομίλου Εταιριών ‘Κυριακούλη’ στον Άλιμο. Στο νέο κτίριο μετεγκαταστάθηκαν οι εταιρίες του Ομίλου, “Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή […]

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων του<...> Ομίλου Εταιριών 'Κυριακούλη<.>' στον Άλιμο.

Στο νέο κτίριο μετεγκαταστάθηκαν οι εταιρίες του Ομίλου, "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.", "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Ε.Π.Ε.", "Μεσογειακά Χωριά Α.Ε.", Κυριακούλης Μaritime Α.Ε. Συμμετοχών", "Μεσογειακή Ανάπτυξη Α.Ε.", "K&G Διαχείριση Μαρίνων Μεσογείου Α.Ε.", "Ελληνικά Κτίρια Επενδύσεων Α.Ε." και "ASDAP.COM. Α.Ε. Πληροφορικής".

Με αφορμή τα εγκαίνια ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου Κυριακούλη κ. Σταύρος Κυριακούλης ανέφερε ότι θα συνεχισθούν και τα επόμενα χρόνια οι σημαντικοί ρυθμοί ανάπτυξης των εταιριών του Ομίλου. Ειδικότερα, για την "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε." τόνισε ότι δρομολογείται μια σειρά επιχειρηματικών κινήσεων που θα ενισχύσουν περαιτέρω την θέση της εταιρίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ενδεικτικό των υψηλών στόχων που έχει θέσει η διοίκηση της εταιρίας είναι το γεγονός ότι σε μία κρίσιμη περίοδο που άλλες επιχειρήσεις επαναπροσδιορίζουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια η "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε." εντείνει τις προσπάθειες της για την υλοποίηση νέων επενδύσεων σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024