Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών του Ισθμoύ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Ιούνιος 2019, 11:21

Το Κέντρο λειτούργησε 5 μήνες το 2018, εξυπηρετώντας συνολικά σχεδόν 18.000 επισκέπτες. Το 2019 θα αναβαθμιστεί τεχνολογικά και αισθητικά, ενώ θα παράσχει και νέες υπηρεσίες προς τις τουριστικές επιχειρήσεις.


To Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών (Tourist Info Center) του Ισθμoύ άνοιξε τις πύλες του και μπήκε σε λειτουργία για τη θερινή σεζόν του 2019.

Σε μια προσπάθεια ανάδειξης και εξωραϊσμού της εισόδου της Πελοποννήσου, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε συνεργασία με την ΑΕΔΙΚ, το Δήμο Λουτρακίου Π.-Αγ. Θ. και την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανέλαβαν το καλοκαίρι του 2018 την πρωτοβουλία δημιουργίας ενός Τουριστικού Περιπτέρου στον Ισθμό. Στο Τουριστικό Περίπτερο προβάλλονται σε ενότητες οι προορισμοί και τα τοπικά προϊόντα της Πελοποννήσου, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έχει ο Δήμος Λουτρακίου Π. – Αγ. Θ. με ένα ολόκληρο τμήμα του Περιπτέρου αφιερωμένο στα αξιοθέατα και τον προορισμό.Το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών του Ισθμού λειτούργησε 5 μήνες το 2018 καταγράφοντας υψηλή επισκεψιμότητα, καθώς εξυπηρέτησε συνολικά σχεδόν 18.000 επισκέπτες από 30 διαφορετικές χώρες.

Το 2019, το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών του Ισθμού φιλοδοξεί να εξυπηρετήσει διπλάσιο αριθμό από αυτόν του 2018. Η αναμονή για το επίσημο opening ήταν μεγάλη και τον τελευταίο μήνα δεκάδες τουρίστες προσέρχονταν καθημερινά στον περιβάλλοντα χώρο του Tourist Info Centre με την ελπίδα αυτό να ανοίξει τις πόρτες του για να τους παράσχει πληροφορίες.Το Tourist Info Center και αυτή τη χρονιά έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό με άριστη γνώση ξένων γλωσσών για την άρτια εξυπηρέτηση των τουριστών, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο νέες θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία. Κατά την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του για το 2019 έχει ήδη παράσχει πληροφορίες και έχει διανέμει δωρεάν έντυπο υλικό για το Λουτράκι και τη Μυθική Πελοπόννησο σε περισσότερους από 1.200 τουρίστες που ήδη το επισκέφθηκαν για αξιοθέατα, δραστηριότητες, παραλίες, εκδηλώσεις, αρχαιολογικούς χώρους κ.ά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το Tourist Info Center το 2019 θα αναβαθμιστεί τεχνολογικά και αισθητικά, ενώ θα παράσχει και νέες υπηρεσίες προς τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Προσωρινό ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο 08:30-15:00.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top