Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η SiteMinder συζητά τρόπους αύξησης των εσόδων με ξενοδόχους στην Κρήτη

Τατιάνα Ρόκου - 13 June 2019, 15:26

Η παρουσίαση της εταιρείας 'Μεγιστοποίηστε τη διαδικτυακή στρατηγική διανομής σας' θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Civitel Akali, στα Χανιά.


Η SiteMinder, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες προσέλκυσης επισκεπτών για την παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία, την Τετάρτη 19 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Κρήτη, όπου θα συζητήσει τρόπους αύξησης των εσόδων με ξενοδόχους από τα Χανιά και το Ρέθυμνο.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσίαση της εταιρείας με τίτλο ”Μεγιστοποίηστε τη διαδικτυακή στρατηγική διανομής σας”, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Civitel Akali στα Χανιά (οδός Κισσάμου 55), στις 6 μ.μ.

Ως η κορυφαία cloud πλατφόρμα για ξενοδοχεία, η SiteMinder δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να προσελκύσουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η εταιρεία εξυπηρετεί ξενοδοχεία όλων των μεγεθών, με βραβευμένες λύσεις για ανεξάρτητους επαγγελματίες και ομάδες, ανεξαρτήτως τοποθεσίας.

”Ζούμε σε μια ανταγωνιστική, ποικιλόμορφη και δυναμική βιομηχανία με ατελείωτες ευκαιρίες για ξενοδοχεία που θέλουν να επιτύχουν. Γι’αυτό σήμερα είναι σημαντικό για τους ξενοδόχους να κατανοήσουν τη σημασία της ύπαρξης όλων των πληροφοριών σχετικά με νέα εργαλεία και λύσεις, ώστε να μπορούν να εργαστούν πάνω στην σωστή στρατηγική, να αυξήσουν τις άμεσες κρατήσεις τους και τα έσοδα” δήλωσε ο Tony Palmer, περιφερειακός διευθυντής της SiteMinder στην Ελλάδα.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει κοκτέιλ, κατά την διάρκεια του οποίου οι ξενοδόχοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ερωτήσεις και να μάθουν περισσότερα για τις λύσεις της SiteMinder.

Η προ-εγγραφή είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top