Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ SiteMinder συζητά τρόπους αύξησης των εσόδων με ξενοδόχους στην Κρήτη
Ξενοδοχία

Η SiteMinder συζητά τρόπους αύξησης των εσόδων με ξενοδόχους στην Κρήτη

Η παρουσίαση της εταιρείας 'Μεγιστοποίηστε τη διαδικτυακή στρατηγική διανομής σας' θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Civitel Akali, στα Χανιά.

Η SiteMinder, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες προσέλκυσης επισκεπτών για την παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία, την Τετάρτη 19 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Κρήτη, όπου θα συζητήσει τρόπους αύξησης των εσόδων με ξενοδόχους από τα Χανιά και το Ρέθυμνο.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσίαση της εταιρείας με τίτλο “Μεγιστοποίηστε τη διαδικτυακή στρατηγική διανομής σας”, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Civitel Akali στα Χανιά (οδός Κισσάμου 55), στις 6 μ.μ.

Ως η κορυφαία cloud πλατφόρμα για ξενοδοχεία, η SiteMinder δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να προσελκύσουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η εταιρεία εξυπηρετεί ξενοδοχεία όλων των μεγεθών, με βραβευμένες λύσεις για ανεξάρτητους επαγγελματίες και ομάδες, ανεξαρτήτως τοποθεσίας.

“Ζούμε σε μια ανταγωνιστική, ποικιλόμορφη και δυναμική βιομηχανία με ατελείωτες ευκαιρίες για ξενοδοχεία που θέλουν να επιτύχουν. Γι’αυτό σήμερα είναι σημαντικό για τους ξενοδόχους να κατανοήσουν τη σημασία της ύπαρξης όλων των πληροφοριών σχετικά με νέα εργαλεία και λύσεις, ώστε να μπορούν να εργαστούν πάνω στην σωστή στρατηγική, να αυξήσουν τις άμεσες κρατήσεις τους και τα έσοδα” δήλωσε ο Tony Palmer, περιφερειακός διευθυντής της SiteMinder στην Ελλάδα.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει κοκτέιλ, κατά την διάρκεια του οποίου οι ξενοδόχοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ερωτήσεις και να μάθουν περισσότερα για τις λύσεις της SiteMinder.

Η προ-εγγραφή είναι απαραίτητη για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024