Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠροβλήματα στην επικοινωνία των ταξιδιωτικών γραφείων με τους Tour Operators στην Μεγάλη Βρετανία

Προβλήματα στην επικοινωνία των ταξιδιωτικών γραφείων με τους Tour Operators στην Μεγάλη Βρετανία

Σύμφωνα με έρευνα της ΑΒΤΑ, Association of British Travel Agents, το ένα τρίτο των κλήσεων από τα ταξιδιωτικά γραφεία στους Tour Operators, έχουν αναμονή περισσότερη των 2 λεπτών. Το 33% […]

Σύμφωνα με έρευνα της ΑΒΤΑ<.>, Association of British Travel Agents, το ένα τρίτο των κλήσεων από τα ταξιδιωτικά γραφεία στους<...> Tour Operators, έχουν αναμονή περισσότερη των 2 λεπτών. Το 33% των κλήσεων απαντήθηκαν μετά από 2 λεπτά ή δεν απαντήθηκαν καθόλου.

Ο μεγαλύτερος χρόνος που παρέμεινε ένας πράκτορας στην τηλεφωνική γραμμή πριν αποκοπεί, ήταν 18 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα.

Πάντως, προκαταρτικά αποτελέσματα που δόθηκαν από την ΑΒΤΑ, έδειξαν ότι το 66% των κλήσεων απαντήθηκαν μέσα σε 2 λεπτά.

Ο κ. Maritn Wellings, μέλος της ΑΒΤΑ που ηγήθηκε της έρευνας, δήλωσε ότι "κατά το διάστημα των 4 εβδομάδων που έγινε η έρευνα, ορισμένες μεγάλες βρετανικές εταιρίες απάντησαν μέσα σε δευτερόλεπτα ενώ σε άλλες ήταν εξαιρετικά δύσκολο να απαντήσουν. Δυστυχώς, οι γραμμές μιας εταιρίας ήταν απασχολημένες για όλο το χρονικό διάστημα που διεξήχθη η έρευνα. Πιστεύουμε ότι ο μέγιστος χρόνος αναμονής που είναι αποδεκτός είναι 2 λεπτά."

H Mosaic Sales Solutions, η εταιρία που διηύθυνε την έρευνα, κάλεσε τις γραμμές κρατήσεων από 40 Tour Operators, 10 φορές για 4 εβδομάδες, καταγράφοντας την ημερομηνία και την ώρα της κλήσης, καθώς και το πόσο χρόνο χρειάστηκε για να απαντηθεί. Εκπρόσωπος της ΑΒΤΑ αρνήθηκε να παρουσιάσει τις εταιρίες που έχουν συμμετάσχει στην έρευνα.

Ο κ. Wellings συμπλήρωσε ότι "κάποιοι Tour Operators έχουν κάνει μεγάλες έρευνες για να επιβεβαιώσουν ότι τα τηλεφωνικά τους κέντρα είναι όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά γίνεται. Άλλοι όμως έχουν πολύ δρόμο ακόμα."

Στους Tour Operators θα αναφερθεί το πώς έχουν ανταποκριθεί στην έρευνα σε σχέση με άλλες εταιρίες, δεν θα δοθούν όμως τα ονόματα των συμμετεχόντων. Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα δοθούν στη δημοσιότητα τον επόμενο μήνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024