Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Real estate

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη ΕΤΑΔ ΑΕ - Αττικός Ήλιος

Τατιάνα Ρόκου - 18 June 2019, 10:04

Η ΕΤΑΔ ΑΕ πληροφορήθηκε ότι εκκρεμεί εναντίον της κατασχετήρια έκθεση, για 'υποτιθέμενη' απαίτηση ύψους 43.965.050 ευρώ. Η εταιρεία προσέφυγε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την ακύρωση της κατάσχεσης και με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου έγινε δεκτή η αίτηση.


Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (Η ΕΤΑΔ ΑΕ), σε συνέχεια της πολύχρονης δικαστικής διαμάχης της με την εταιρεία Αττικός Ήλιος πληροφορήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, (αργά το μεσημέρι), από τις Ελληνικές Τράπεζες, ότι εκκρεμεί εναντίον της κατασχετήρια έκθεση, ”για υποτιθέμενη απαίτηση ύψους 43.965.050 ευρώ. Η κατάσχεση αυτή έγινε χωρίς σχετικό τίτλο και ήταν καθ’όλα παράνομη” λέει η εταιρεία.

”Η ΕΤΑΔ ΑΕ, έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα την διασφάλιση και προάσπιση τόσο του Δημοσίου Συμφέροντος όσο και των συμφερόντων της ιδίας της εταιρείας, αντέδρασε άμεσα και αποτελεσματικά. Την Παρασκευή (14.06.2019) το πρωί, προσέφυγε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την ακύρωση της κατάσχεσης, εκπροσωπούμενη από το διευθύνοντα σύμβουλο κ. Γ. Τερζάκη. Με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου έγινε δεκτή η αίτηση και ήρθη η δέσμευση. Την εταιρεία εκπροσώπησε ο καθηγητής κ. Λ. Κιτσαράς.

Η Απόφαση της προσωρινής διαταγής είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ΕΤΑΔ ΑΕ η οποία προχωράει περαιτέρω καθώς εξετάζει τώρα την προσφυγή της στην πολιτική και ποινική δικαιοσύνη για την ενέργεια της Αττικός Ήλιος ΑΕ και τη ζημιά που της προκλήθηκε” αναφέρει η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top