Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Press trip του ΕΟΤ για προβολή των Κυκλάδων σε Ρουμανία και Ουκρανία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 June 2019, 10:56

Αυξανόμενο ενδιαφέρον για την ιστιοπλοΐα και το γιώτινγκ στις ελληνικές θάλασσες παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην αγορά της Ρουμανίας, καθώς ολοένα και περισσότεροι Ρουμάνοι τουρίστες επιλέγουν αυτό το είδος του τουρισμού.


Δημοσιογραφικό ταξίδι (press trip) στην Κέα (Τζια), τη Σίφνο, την Πάρο, τη Νάξο και τη Σύρο με σκάφος αναψυχής και τη συμμετοχή δημοσιογράφων από τη Ρουμανία και την Ουκρανία, διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας από τις 5 έως τις 10 Ιουνίου. Σκοπός του ταξιδιού ήταν η προβολή και ανάδειξη στις αγορές αυτές του θαλάσσιου τουρισμού και ειδικότερα του γιώτινγκ, αλλά και των συγκεκριμένων νησιών των Κυκλάδων, αφού διαχρονικά από τη Ρουμανία και την Ουκρανία πραγματοποιούνται οργανωμένα ταξίδια μόνο προς τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.
 
Κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ από τον ρουμανικό τηλεοπτικό σταθμό Antena 1, με θέμα τη δυνατότητα για θαλάσσια αθλήματα στην περιοχή της Πάρου και της Αντιπάρου.
 
Ειδικότερα, στο ταξίδι συμμετείχαν:
- η παρουσιάστρια Iacob Madalina και η εικονολήπτρια Popovici Loredana, από τον ρουμανικό τηλεοπτικό σταθμό Antena 1, που είναι ο δεύτερος σε τηλεθέαση σταθμός της χώρας με 1.500.000 θεατές ανά λεπτό,
- οι δημοσιογράφοι Andreiana Sorin Cornel και Vlad Marius Gabriel από το οικονομικό και επιχειρηματικό περιοδικό της Ρουμανίας “Capital”, με κυκλοφορία 6.000 αντιτύπων το μήνα και περισσότερους από 6,7 μοναδικούς επισκέπτες/μήνα στο site του,
- ο δημοσιογράφος και φωτογράφος Daniel Butnariu από τον όμιλο Burda Ρουμανίας (περιοδικό «Auto Motor Sport»), και 
- ο Ουκρανός δημοσιογράφος και φωτογράφος Igor Dobrovolskyi, από το έγκυρο εβδομαδιαίο ενημερωτικό περιοδικό (news magazine) «NV».
 
Από τη συμμετοχή των Ρουμάνων και Ουκρανών δημοσιογράφων στο Φεστιβάλ Γραβιέρας, στη Νάξο.
 
Τη διοργάνωση του ταξιδιού υποστήριξαν τοπικοί φορείς (Δήμος Πάρου, Ένωση Ξενοδόχων Πάρου, Ένωση Ξενοδόχων Νάξου, Ένωση Ξενοδόχων Σίφνου κ.ά.) και ιδιωτικές επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, ενώ η παραχώρηση του σκάφους ήταν χορηγία Έλληνα επιχειρηματία της Ρουμανίας και του Ελληνορουμανικού Επιμελητηρίου.
 
 
Οι Ρουμάνοι και Ουκρανοί δημοσιογράφοι, κατά την αναχώρησή τους για τα νησιά των Κυκλάδων Κέα (Τζια), Σίφνος, Πάρος, Νάξος και Σύρος.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top