Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Η Zeus International ανάμεσα στους 'Greek Business Champions'

Τατιάνα Ρόκου - 18 June 2019, 11:24

Η Zeus International AE, με ετήσιο τζίρο που υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ, βάσει οικονομικών αποτελεσμάτων που προκύπτουν για το 2017, κατόρθωσε τη συγκεκριμένη χρονιά να αυξήσει ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη προ φόρων πάνω από 20%.


Στην 5η διοργάνωση των Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Zeus International City Seasons Hotels SA τιμήθηκε με το βραβείο “Greek Business Champion”. Το βραβείο βασίστηκε στα επίσημα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και το παρέλαβε ο CEO της Zeus International κος Χάρης Σιγανός.
 
Η Zeus International AE, με ετήσιο τζίρο που υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ, βάσει οικονομικών αποτελεσμάτων που προκύπτουν για το έτος 2017 κατόρθωσε τη συγκεκριμένη χρονιά να αυξήσει ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη προ φόρων πάνω από 20%.
 
Τους “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας” διοργάνωσε η Direction Business Network, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης και του ΣΕΒ.
 
Η Zeus International City Seasons Hotels SA είναι μία από τις εταιρείες του ομίλου Zeus International, ο οποίος παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων. Οι χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται είναι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Κροατία και η Ιταλία, αποτελώντας βασικό στρατηγικό εταίρο των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο (Wyndham Hotels & Resorts, Hilton) στην νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και μεγάλων θεσμικών επενδυτών.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top