Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Sky Express υπογράφει συμφωνία διασύνδεσης με τη Middle East Airlines

Τατιάνα Ρόκου - 19 June 2019, 09:28

Η συμφωνία,που τέθηκε επίσημα σε ισχύ την 1η Ιουνίου, επιτρέπει στους επιβάτες της Middle East Airlines να ταξιδεύουν από το Λίβανο, σε οποιονδήποτε προορισμό από τους 32 προορισμούς εσωτερικού που επιχειρεί η Sky Express.


Η Sky Express ανακοινώνει επίσημα τη νέα συνεργασία της με το μοναδικό εθνικό αερομεταφορέα του Λιβάνου, τη Middle East Airlines. Η συμφωνία, που τέθηκε επίσημα σε ισχύ την 1η Ιουνίου, επιτρέπει στους επιβάτες της Middle East Airlines να ταξιδεύουν από το Λίβανο, σε οποιονδήποτε προορισμό από τους 32 προορισμούς εσωτερικού που επιχειρεί η Sky Express. Με αυτόν τον τρόπο, οι δυο αεροπορικές εταιρείες έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εμπορική τους δραστηριότητα.

Τα οφέλη της συμφωνίας είναι πολλαπλά καθώς το επιβατικό κοινό της Middle East Airlines έχει πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιεί απευθείας κρατήσεις και στους 32 προορισμούς εσωτερικού της Sky Express, ενώ η παράδοση των αποσκευών θα γίνεται στον τελικό προορισμό. Επίσης, όσοι ταξιδεύουν σε πτήση με ανταπόκριση, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο πλήρως ανανεωμένο lounge της Sky Express, στο αεροδρόμιο των Αθηνών.

Με έδρα το διεθνές αεροδρόμιο Βηρυτού Rafik Hariri, η Middle East Airlines πετά σε 32 διεθνείς προορισμούς σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Δυτική Αφρική, καλύπτοντας 1.080 προορισμούς σε 177 χώρες.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sky Express κ. Θεόδωρος Κροκίδας δήλωσε: ”Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για αυτή τη συνεργασία, η οποία όχι μόνο θα διευρύνει την εμπορική συνεργασία των δύο εταιρειών και κατ΄ επέκταση των δυο χωρών, αλλά μεγιστοποιεί επίσης τις ευκαιρίες για ταξίδια που προσφέρουμε στους επιβάτες, μέσω του διευρυμένου δικτύου εσωτερικού των πτήσεων μας. Η Sky Express συνεχίζει να επεκτείνεται με επιτυχία, βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητά της σε αυτό το εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top