Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μετονομασία της Preussag σε TUI

Θοδωρής Κουμέλης - 15 Μάρτιος 2002, 00:00

Η Preussag<.>, ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός όμιλος ταξιδιών διακοπών, θα μετονομαστεί σε TUI<.> επίσημα αυτό<...>

το καλοκαίρι. Η κίνηση αυτή ήταν αναμενόμενη για πολύ καιρό και αναμένεται να εγκριθεί στο επόμενο συμβούλιο και να επιβεβαιωθεί στο ετήσιο συνέδριο μετόχων τον Ιούνιο, όπως δήλωσε ο κ. Michael Frenzel στο Αμβούργο.

Επίσης, ο κ. Frenzel συμπλήρωσε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει η ανάγκη για μεγάλες περικοπές εξόδων. Περίπου 400 άτομα θα αφήσουν την Thomson το Μάρτιο και περισσότεροι από 200 θα σταματήσουν να εργάζονται στη Γερμανία στα πλαίσια του προγράμματος μείωσης εξόδων.

"Στη Γερμανία, οι κρατήσεις για το καλοκαίρι δείχνουν να αυξάνονται με μεγάλο όμως μερίδιο των καθυστερημένων κρατήσεων", όπως είπε ο κ. Frenzel. "Η TUI δεν θα περικόψει τις τιμές και οι νέες εκπτώσεις για παιδιά θα περάσουν σε χαμηλότερες τιμές στα ξενοδοχεία απευθείας για τους καταναλωτές".

Στη Βρετανία, η Thomson έχει καλύτερες πωλήσεις με αυξανόμενες τιμές για το καλοκαίρι και ακολουθεί τις κρατήσεις του χειμώνα. Ο κ. Frenzel είπε ότι δεν υπάρχουν για την ώρα σχέδια διεύρυνσης πέρα από την Ευρώπη, όταν ταυτόχρονα ένας Tour Operator αναπτύσσεται στην Ισπανία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top