Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Περισσότερες πτήσεις και αυξημένες συχνότητες από/προς Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε η Ellinair

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 June 2019, 15:23

Εκδήλωση της Ellinair στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τη Fraport Greece.


Το ιδιαίτερο “βάρος” της Θεσσαλονίκης, στο πτητικό πρόγραμμα και τον προγραμματισμό της Ellinair, της αεροπορικής εταιρείας του Ομίλου Μουζενίδη, αναδείχθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Fraport Greece στις 19 Ιουνίου, σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της Fraport Greece και συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Βήλος, γενικός διευθυντής Ανάπτυξης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, ο κ. Γιάννης Βογιατζής, Airport Manager SKG, η κα Κατερίνα Πολλάτου, Airline Marketing & Development Manager και ο κ. Χάρης Φίλος, Senior Airline Developer.

Επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού, δημοσιογράφοι, αλλά και στρατηγικοί συνεργάτες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν την αίθουσα, στην οποία κλιμάκιο στελεχών της Ellinair, υπό τον πρόεδρο της Ellinair κ. Ιωάννη Μουζενίδη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ellinair κ. Θάνο Πασχάλη και τον εμπορικό διευθυντή κ. Σταύρο Δαλιάκα, παρουσίασαν στοιχεία της Ellinair για τη Βόρειο Ελλάδα και το σύνολο του ελληνικού τουρισμού.Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Πασχάλης τόνισε μεταξύ άλλων: ”Με την πόλη και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, ως Όμιλος Μουζενίδη, έχουμε μακρόχρονους, στενούς δεσμούς. Μέσω της Ellinair, συνδέουμε την Θεσσαλονίκη με προορισμούς τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, αναλύοντας και επιλέγοντας την στρατηγική διείσδυσής μας, με επίκεντρο τις ανάγκες του επιβατικού κοινού”.

Από την πλευρά του ο κ. Δαλιάκας υπογράμμισε: ”Ευχαριστούμε όλους τους φορείς της πόλης, δημόσιους και ιδιωτικούς, για την παρουσία τους στην σημερινή εκδήλωση και το ενδιαφέρον που δείχνουν στην συνεργασία τους με την Ellinair. Οι πτήσεις μας και οι συχνότητές τους, σύντομα θα γίνουν ακόμη περισσότερες”.

Πέραν των αναφορών σχετικά με τις ευνοϊκές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων του Ομίλου Μουζενίδη στην οικονομία, ο εμπορικός διευθυντής της Ellinair άδραξε την ευκαιρία να ευχαριστήσει - δεσμευόμενος για την συνέχιση της αλληλέγγυας στήριξης της Ellinair - κοινωνικούς φορείς, όπως ”Το Χαμόγελο του Παιδιού”, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το ”Άλμα Ζωής”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top