Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Εικονική Πραγματικότητα στην έκθεση Greek Panorama

Τατιάνα Ρόκου - 21 June 2019, 10:11

Στόχος της διοργανώτριας εταιρείας, North Events, είναι οι επισκέπτες να νιώσουν δυνατές εμπειρίες, να έρθουν σε επαφή –για πρώτη φορά– με την τεχνολογία virtual reality και να απολαύσουν ένα ζωντανό ταξίδι εμπειριών και εικόνων.


Η έκθεση Greek Panorama – Alternative Tourism & Gastronomy, που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα στις 14-16 Νοεμβρίου 2019, θα παρουσιάσει μία ειδική ενότητα Εικονικής Πραγματικότητας (VR Visit Greece) όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να “ταξιδέψουν” σε ιδιαίτερους και μοναδικούς προορισμούς της χώρας, και να ζήσουν εμπειρικά εναλλακτικές δραστηριότητες όπως biking, rafting, trekking και πολλά άλλα.

Στόχος της διοργανώτριας εταιρείας, North Events, είναι οι επισκέπτες να νιώσουν δυνατές εμπειρίες, να έρθουν σε επαφή –για πρώτη φορά– με την τεχνολογία virtual reality και να απολαύσουν ένα ζωντανό ταξίδι εμπειριών και εικόνων.

Η North Events, σε συνεργασία με τη Future Need, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού και δημιουργίας Video εικονικής πραγματικότητας από το 2017, έχοντας στο πελατολόγιό της σημαντικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα όπως και επιχειρήσεις.

Φιλοδοξία της εταιρίας είναι η ενότητα VR Visit Greece στην έκθεση Greek Panorama να φέρει την τεχνολογία Virtual Reality πιο κοντά στον δυνητικό επισκέπτη και να γίνει εργαλείο στην επικοινωνία των τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών. Η τεχνολογία VR, ως ένα πολύ αποτελεσματικό και ελκυστικό εργαλείο μάρκετινγκ, ήδη εφαρμόζεται από τους μεγαλύτερους οργανισμούς τουρισμού και επιχειρήσεις ανά τον κόσμο: TUI, Thomas Cook, Marriott Hotels,  Best Western, Lufthansa, Etihad, Qantas, Finnair,  Expedia, Disney World Theme Park, Virgin Holidays,  Tourism Australia, Tourism South Africa κ.ά.

Η Greek Panorama τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ).

Η έκθεση διοργανώνεται από τη North Events, με πολύχρονη εμπειρία στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και της γαστρονομίας στο εξωτερικό, μέσα από τις εκθέσεις και roadshow, στις σκανδιναβικές χώρες, στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τις ΗΠΑ.

Σημαντική επίσης είναι η στρατηγική συμμετοχή του εγνωσμένης αξίας Ταξιδιωτικού Οργανισμού Argo Travel ως Επίσημο Συνεργάτη και συνδιοργανωτή για το Forum και την ενότητα Β2Β με Hosted Buyers από το εξωτερικό, αλλά και ως επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο υπεύθυνο για την έκθεση. Στρατηγικός συνεργάτης του forum και των B2B συναντήσεων είναι και η Alpha Marketing.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top