Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η εναέρια κίνηση θα ανακάμψει το 2003 και θα αυξηθεί το 2004

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Μάρτιος 2002, 00:00

Οι προβλέψεις σχετικά με την εναέρια κίνηση σύμφωνα με την έκθεσης της FAA<.>, Federation of Aviation Authorities, είναι ότι η πτώση θα<...>

συνεχισθεί και το 2002, ενώ η πολυπόθητη ανάκαμψη θα ξεκινήσει από το 2003. Όσο για την αύξηση της κίνησης δεν προβλέπεται να γίνει πριν από το 2004.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση για τις προοπτικές των αερομεταφορών, το 2001 η εναέρια επιβατική κίνηση είχε μειωθεί κατά 7,2%, και φέτος αναμένεται να πέσει ακόμη 6%.

Μετά τη σταθεροποίησή της το 2003 η επιβατική κίνηση αναμένεται να αυξηθεί κατά 4%, αρχίζοντας το 2004 και μέχρι το 2013, οπότε θα έχει φθάσει στο ύψος του ενός δισ. επιβατών, επίτευγμα που θα έχει καθυστερήσει κατά τρία χρόνια σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις του 2001. Η καθυστέρηση αυτή εξηγείται από τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε στις αερομεταφορές η οικονομική ύφεση του 2001 και οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσιγκτον, που στην τελευταία περίπτωση οδήγησαν την κίνηση σε πτώση της τάξης του 30%.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top