Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Πολλαπλή βράβευση για τα Atrium Hotels από τη TUI Nordic

Θοδωρής Κουμέλης - 21 June 2019, 15:09

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στον γενικό διευθυντή του Ομίλου, κ. Γεώργιο Ματσίγκο, παρουσία του Steffen Hanssen, Senior Product Manager για την Ελλάδα, του κ. Γιώργου Πολύζου, Senior Purchasing Manager, καθώς και στελεχών της TUI Nordic στη Ρόδο.


Τα ξενοδοχεία Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa και Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, που ανήκουν στον όμιλο πολυτελών ξενοδοχείων των κ.κ. Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, Atrium Hotels, έλαβαν συνολικά έξι βραβεία από τον Tour Operator TUI Nordic στις πρόσφατες βραβεύσεις που έγιναν για τους συνεργάτες τους στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa έλαβε τέσσερις διακρίσεις στην κατηγορία των ξενοδοχείων πέντε αστέρων:

  • Gold award in Hotel Staff Service που αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών από το προσωπικό
  • Silver Award in Hotel General Impression που αφορά την γενική εικόνα που έχει ο επισκέπτης για το ξενοδοχείο
  • Gold Award in Hotel Cleaning που αφορά την καθαριότητα του ξενοδοχείου
  • Special Award for Sustainability που αφορά την Περιβαλλοντική συνείδηση της επιχείρησης.Το Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, με μόλις ένα χρόνο συνεργασίας με την TUI Nordic έλαβε τις δύο κάτωθι σημαντικές διακρίσεις στην κατηγορία ξενοδοχείων πέντε αστέρων:

  • Bronze Award in Hotel General Impression που αφορά την γενική εικόνα που έχει ο επισκέπτης για το ξενοδοχείο
  • Bronze Award in Hotel Staff Service που αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών από το προσωπικό.

Η επιλογή των νικητών γίνεται έπειτα από τη συλλογή ερωτηματολογίων που αφορούν στην ικανοποίηση των επισκεπτών και συγκεντρώνονται από τον Tour Operator.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στον γενικό διευθυντή του ομίλου, κ. Γεώργιο Ματσίγκο, παρουσία του Steffen Hanssen, Senior Product Manager για την Ελλάδα, του κ. Γιώργου Πολύζου, Senior Purchasing Manager, καθώς και στελεχών της TUI Nordic στη Ρόδο.

Ο κ. Ματσίγκος δήλωσε ότι τα νέα αυτά βραβεία ανταμείβουν τον όμιλο και το προσωπικό για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών στους πελάτες και μας δίνουν ώθηση και χαρά να συνεχίσουμε για περισσότερες και καλύτερες επιδόσεις αυτή την δύσκολη σαιζόν. Ευχαρίστησε δε το προσωπικό για τις βραβεύσεις αυτές, αναγνωρίζοντας ότι ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας είναι ο ανθρώπινος παράγοντας, τονίζοντας ότι ο όμιλος επενδύει συνέχεια στο προσωπικό του με εκπαιδεύσεις, επιμορφώσεις, σεμινάρια και πριμοδοτήσεις.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top