Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Η Anatolia Hospitality ανοίγει νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

Τατιάνα Ρόκου - 21 June 2019, 16:40

Η συνολική επένδυση για το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο θα αγγίξει τα 7 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη του 2020.


H Anatolia Hospitality ανακοινώνει την κατασκευή νέου πεντάστερου ξενοδοχείου στην οδό Μοναστηρίου 24, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο όμιλος οραματίζεται ένα νέο τουριστικό “hub” για την πόλη της Θεσσαλονίκης και εκτιμά συνολική επένδυση που θα αγγίξει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη του 2020. Το υφιστάμενο κτίριο 4800 τ.μ. αγοράστηκε στις αρχές του έτους με σκοπό την αλλαγή χρήσης σε ξενοδοχείο και βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο δίπλα στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, καθώς και στο μετρό. Με την ανάπτυξη των σιδηροδρόμων, το νέο μουσείο Ολοκαυτώματος / Μητροπολιτικό πάρκο, καθώς και την σταδιακή αναβάθμιση της περιοχής, το ξενοδοχείο αναμένεται να καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς στην Θεσσαλονίκη, η οποία τα τελευταία χρόνια αποπνέει μια υγιή εξωστρέφεια και τουριστική ανάπτυξη.
 
Η Anatolia Hospitality είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη ιστορία και παράδοση τριών γενεών στο χώρο της ελληνικής ξενοδοχίας. Άνοιξε το πρώτο της κατάλυμα το 1928 και διαθέτει δυο ιδιόκτητα ξενοδοχεία “Anatolia” σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή ενώ έχει τη διαχείριση πολυτελών καταλυμάτων σε Μύκονο και Λευκάδα. Επίσης στον όμιλό από το 2013 δραστηριοποιείται το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT. Στόχος του ομίλου είναι η συνεχής και υγιής ανάπτυξή του μέσω νέων συμφωνιών διαχείρισης/management ξενοδοχείων και βιλών και της μίσθωσης ή εξαγοράς νέων καταλυμάτων.
 
”Με εμπειρία, τεχνογνωσία και συνέπεια συνεχίζει σήμερα την πορεία της δημιουργώντας ένα νέο brand στοχευμένο στους millenials ταξιδιώτες. Με αιχμή την τεχνολογία, την τοπικότητα και την ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση θα προσφέρει πολύ σύντομα στους επισκέπτες της πόλης ένα νέο άκρως καινοτόμο και φρέσκο concept φιλοξενίας. Έκπληξη θα αποτελέσει το νέο όνομα του ξενοδοχείου”, αναφέρει η εταιρεία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top