Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Διάλογο αμέσως μετά τις εκλογές για νέο θεσμικό πλαίσιο ζητούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 June 2019, 09:32

Η ΕΕΕΚΕ είχε καταγγείλει στο Εθνικό Κοινοβούλιο από τον Οκτώβριο του 2016 την ακαταλληλότητα του τότε υπό ψήφιση νόμου, Ν.4427 και της σχετικής ΚΥΑ, τονίζοντας τη μη συμμόρφωση με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς.


Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ) προσυπογράφει την κοινή ανακοίνωση των ΟΣΥΠΑ, ΕΝΗΜΑΕΚ και ΠΣΠΤΥΠΑ της 21ης Ιουνίου 2019 αναφορικά με τον Ν.4427 και την ΚΥΑ, η οποία, μεταξύ άλλων, ορίζει τα οικονομικά θέματα της ΑΠΑ. Επιπλέον, υπενθυμίζει ότι ο πρόεδρός της κ. Σεραφείμ Πέτρου είχε καταγγείλει στο Εθνικό Κοινοβούλιο ήδη από τον Οκτώβριο του 2016 την ακαταλληλότητα του τότε υπό ψήφιση νόμου, τονίζοντας τη μη συμμόρφωση με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
 
Μετά την όψιμη και προσχηματική ενημέρωση που έγινε εκ μέρους του διοικητή της ΥΠΑ σχετικά με το περιεχόμενο της εν λόγω ΚΥΑ, καθώς και την ολοκληρωτική έλλειψη της οποιασδήποτε διαβούλευσης αναφορικά με το Ν.4427, η ΕΕΕΚΕ απαιτεί άμεσα την απόσυρση και των δύο.
 
Μόνη διέξοδος στα φλέγοντα προβλήματα που ταλανίζουν τον τομέα της αεροναυτιλίας στη χώρα μας είναι η διενέργεια ενός γόνιμου διαλόγου αμέσως μετά τις επικείμενες εθνικές εκλογές, για τη διαμόρφωση ενός νέου θεσμικού πλαισίου, εναρμονισμένου με την ευρωπαϊκή πρακτική.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top