Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Η Ρωσία αναστέλλει τις πτήσεις προς την Γεωργία μετά τις ταραχές

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 June 2019, 11:39

Η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ στις 8 Ιουλίου, ενώ παράλληλα θα δοθεί οδηγία στα ταξιδιωτικά πρακτορεία να μην πωλούν πακέτα για τη Γεωργία.


Την προσωρινή διακοπή όλων των πτήσεων ρωσικών αερογραμμών προς την Γεωργία διέταξε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin, ύστερα από τις βίαιες διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη γειτονική του χώρα. Η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ στις 8 Ιουλίου, ενώ παράλληλα θα δοθεί οδηγία στα ταξιδιωτικά πρακτορεία να μην πωλούν πακέτα για τη Γεωργία. Η εταιρεία Aeroflot έχει ήδη ανακοινώσει πως θα συμμορφωθεί με το διάταγμα.
 
Τα επεισόδια στην Γεωργία άρχισαν πριν λίγες ημέρες, με αφορμή την παρουσία Ρώσων βουλευτών στο κοινοβούλιο για τις ανάγκες της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας – σώμα που ιδρύθηκε με ελληνική πρωτοβουλία το 1993. Βουλευτής φαίνεται πως εξόργισε τους διαδηλωτές όταν αποφάσισε να εκφωνήσει ομιλία στα ρωσικά από το έδρανο του προέδρου. Ακολούθησαν συμπλοκές στην πρωτεύουσα Τιφλίδα, που κατέληξαν στον τραυματισμό περισσότερων από 200 ανθρώπων. Το πλήθος πολιόρκησε το κοινοβούλιο και ζήτησε την παραίτηση του προέδρου του.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top