Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Turkish Airlines: Διάκριση στο 3ο Infrastructure and Transport Conference

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Ιούνιος 2019, 12:51

Κατά τη διάρκεια του επίσημου συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στις 19-20 Ιουνίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής, η Turkish Airlines βραβεύτηκε με το βραβείο της Μεταφορικής Εταιρείας της χρονιάς για το 2018.


H Turkish Airlines βραβεύτηκε κατά τη διάρκεια του 3ου Infrastructure and Transport Conference κερδίζοντας τη διάκριση της Μεταφορικής Εταιρείας για το 2018.
 
Κατά τη διάρκεια του επίσημου συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στις 19-20 Ιουνίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής, η Turkish Airlines βραβεύτηκε με το βραβείο της Μεταφορικής Εταιρείας της χρονιάς για το 2018. Πετώντας στις περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, με 310 προορισμούς σε 124 χώρες, η Turkish Airlines έλαβε το βραβείο ως αναγνώριση των ηγετικών πρακτικών και καινοτόμων πρωτοβουλιών για την προώθηση των ελληνικών προορισμών που εξυπηρετεί το δίκτυό της.
 
Ο General Manager της Turkish Airlines, Κ. Alp Yavuzeser κατά την παρουσίαση της αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας
 
Εστιάζοντας στην εντυπωσιακή ανάπτυξη στον τομέα των μεταφορών στην Ελλάδα, η Turkish Airlines παρουσίασε αξιοσημείωτη αύξηση κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών και εξυπηρέτησε περισσότερους από μισό εκατομμύριο επιβάτες από και προς Αθήνα το 2018 συνεισφέροντας έτσι στο συνολικό αριθμό διεθνών επιβατών. 
 
Το βραβείο απονεμήθηκε στον General Manager της Turkish Airlines στην Ελλάδα, Κ. Alp Yavuzeser, ο οποίος είπε: “Η Turkish Airlines συνεχίζει να συμβάλλει στο τουριστικό δυναμικό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, προωθώντας τις ομορφιές της Ελλάδας, με το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών της. Πέρυσι μεταφέραμε περισσότερους από 600.000 επιβάτες από και προς Ελλάδα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος της συνεχώς αναπτυσσόμενης ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και συμβάλλουμε σε ακόμη έναν χρόνο ρεκόρ για την Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του συνεδρίου που πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν ένα συνέδριο σαν αυτό”. 
 
Η ομάδα της Turkish Airlines με την ομάδα της MSCOMM
 
Οι διοργανωτές του συνεδρίου κ. Φώτης Φωτεινός και κ. Νίκος Καραγιάννης δήλωσαν: “Η πορεία του 3ου Infrastructure and Transport Conference είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη τα χρόνια της διεξαγωγής του όπως ακριβώς συμβαίνει με την επιτυχημένη πορεία της Turkish Airlines τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη μας χαρά να αναγνωρίσουμε το έργο της Turkish Airlines ως μια από τις σημαντικότερες και πολυτιμότερες εταιρείες μεταφορών και θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Κ. Alp Yavuzeser ο οποίος έχει συνεισφέρει τα μέγιστα σε αυτή την επιτυχία.”
 
Το 3ο Infrastructure and Transport Conference στοχεύει στην ανάδειξη των πρόσφατων εξελίξεων των δύο κρίσιμων τομέων της ελληνικής οικονομίας: τις υποδομές και τις μεταφορές, δίνοντας την ευκαιρία σε κορυφαίους ομιλητές του πολιτικού και εταιρικού τομέα να παρουσιάσουν τα έργα και τις ιδέες τους κατά τη διάρκεια των επίσημων συζητήσεων του συνεδρίου.
 
 
Στη φωτογραφία ο General Manager της Turkish Airlines, κ. Alp Yavuzeser με τον συνδιοργανωτή του 3rd Infrastructure and Transport Conference, κ. Φώτη Φωτεινό κατά τη στιγμή παραλαβής του βραβείου του


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top