Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

ACI: Τα αεροπορικά θέματα της Ευρώπης σε συνέδριο στην Κύπρο

Τατιάνα Ρόκου - 25 Ιούνιος 2019, 10:06

Ο κλάδος των αεροδρομίων της Ευρώπης προετοιμάζεται να συναντηθεί στην Κύπρο. Το φετινό θέμα της διάσκεψης είναι "Μετασχηματισμός ή θάνατος - Αεροδρόμια και πρόκληση βιωσιμότητας" - δείχνοντας την πρόκληση κοινωνικής αποδοχής που αντιμετωπίζει η αεροπλοΐα στην Ευρώπη.


Περισσότερα από 300 στελέχη αερομεταφορών, από περισσότερες, από 40 χώρες θα συναντηθούν στη Λεμεσό της Κύπρου από σήμερα μέχρι τις 27 Ιουνίου για την 29η Συνέλευση ACI, Συνέδριο και Έκθεση που διοργανώνεται από την Hermes Airports.
 
Η εκδήλωση - η οποία πραγματοποιείται από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου - είναι μία από τις σημαντικότερες στο ημερολόγιο της αεροπορίας, και συγκεντρώνει τους κορυφαίους διευθυντές του κλάδου των αεροδρομίων και των αεροπορικών εταιριών με ένα πρόγραμμα που στόχο έχει τη συνεργασία των υψηλόβαθμών εκπροσώπων των κατασκευαστών αεροσκαφών, των επενδυτών και του τουρισμού, καθώς και βασικών θεσμικών και πολιτικών φορέων.
 
Το φετινό θέμα της διάσκεψης είναι “Μετασχηματισμός ή θάνατος - Αεροδρόμια και πρόκληση βιωσιμότητας” - δείχνοντας την πρόκληση κοινωνικής αποδοχής που αντιμετωπίζει η αεροπλοΐα στην Ευρώπη.

 
Ο Olivier Jankovec, γενικός διευθυντής της ACI Europe δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διοργανώσουμε αυτή την εκδήλωση στην Κύπρο φέτος, σε συνεργασία με την εξαιρετική ομάδα της Hermes Airports. Αυτή θα είναι η ευκαιρία να δούμε τον παλμό του κλάδου μας, να αναθεωρήσουμε τους όρους των συναλλαγών και το πιο σημαντικό, να εκπληρώσουμε την υπόσχεσή μας που δώσαμε πριν από ένα χρόνο, να ξεκινήσουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική βιωσιμότητας για τον κλάδο αεροδρομίων”.
 
Η Ελένη Καλογήρου, διευθύνων σύμβουλος της Hermes Airports, δήλωσε: “Το ετήσιο Συνέδριο ACI Europe αποτελεί ένα σημαντική εκδήλωση στο ημερολόγιο των επαγγελματιών των αερομεταφορών. Είναι η τέλεια ευκαιρία να συναντήσετε συναδέλφους από άλλα αεροδρόμια, να ανταλλάξετε σκέψεις και να πάρετε νέες ιδέες. Οι διάφορες αναλύσεις τάσεων και αγορών, οι ομάδες και οι παρουσιάσεις αποτελούν πηγή έμπνευσης και ανυπομονούμε να δούμε τις ιδέες και τις ανακοινώσεις που θα φέρει η επόμενη εβδομάδα”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top