Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διαμοιραζόμενη οικονομία

Η Airbnb επαναπροσδιορίζει το luxury travel με το Airbnb Luxe

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Ιούνιος 2019, 15:04

Το 2018, ο αριθμός των κρατήσεων στην Airbnb για κατοικίες με κόστος τουλάχιστον 1.000 δολ. ανά διανυκτέρευση αυξήθηκε πάνω από 60%.


Η υπηρεσία Airbnb Luxe παρέχει πρόσβαση σε μοναδικά, εντυπωσιακά ακίνητα από εξειδικευμένους οργανωτές ταξιδιών για εξατομικευμένες εμπειρίες και υπηρεσίες. Με σπίτια που είναι τα ίδια προορισμοί, οι ταξιδιώτες μπορούν να μείνουν σε μέρη, όπως π.χ. βραβευμένες κατοικίες στη Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αφρική, κάστρα στη Γαλλία και ιστορικές βίλες στην Τοσκάνη. Οι λάτρεις της λογοτεχνίας μπορούν να αναζητήσουν έμπνευση και πολυτέλεια στην Fleming Villa στη Τζαμάικα, εκεί όπου ο Ian Fleming έγραψε τα διάσημα μυθιστορήματά του. Άλλοι προτιμώντας την απόλυτη ιδιωτικότητα, κλείνουν ένα ολόκληρο νησί στην ιδιωτική ατολή της Γαλλικής Πολυνησίας Nukutepipi, επιμελημένη από τον Guy Laliberte, ιδρυτή του Cirque du Soleil και του Lune Rouge.Η Airbnb Luxe είναι βασισμένη στην τεχνογνωσία της Airbnb στον τουρισμό πολυτελείας, την οποία απέκτησε με το Luxury Retreats το 2017. Η νέα υπηρεσία ξεκινά με περισσότερα από 2.000 επιλεγμένα σπίτια σε όλο τον κόσμο, καθένα από τα οποία περνά από αυστηρή αξιολόγηση σε 300+ κριτήρια που αφορούν το σχεδιασμό και τη λειτουργία τους. Αυτό περιλαμβάνει αυξημένα πρότυπα σχεδίασης με ποικίλα στοιχεία, από υλικά υψηλής ποιότητας και σπάνια και μοναδικά χαρακτηριστικά και εξαιρετικά λειτουργικό σχεδιασμό, σε χώρους που φιλοξενούν ομάδες με high end συσκευές μαγειρικής και αριθμό μπάνιων που αντιστοιχούν σε κάθε υπνοδωμάτιο.

Για κάθε κράτηση, η Airbnb Luxe παρέχει πρόσβαση σε έναν άρτια εκπαιδευμένο οργανωτή ταξιδιού, ο οποίος θα εξασφαλίσει ότι η διαμονή θα είναι προσαρμοσμένη στις μοναδικές ανάγκες του ταξιδιώτη σε κάθε βήμα της διαδρομής. Μετά την κράτηση ενός ακινήτου, ο οργανωτής του ταξιδιού βοηθά στο εύκολο check-in, για να διοργανώσει τοπικές δραστηριότητες και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από μέριμνα για τα παιδιά έως ιδιωτικούς σεφ και προσωπικούς μασέρ ή συνεδρίες σε προσωπικό γυμναστήριο.

Το λανσάρισμα της υπηρεσίας Airbnb Luxe βοηθά στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης από πελάτες της Airbnb για πολυτελείς κατοικίες και εμπειρίες. Το 2018, ο αριθμός των κρατήσεων στην Airbnb για κατοικίες με κόστος τουλάχιστον 1.000 δολ. ανά διανυκτέρευση αυξήθηκε πάνω από 60%. Το αυξημένο ενδιαφέρον για πολυτελή ταξίδια στην Airbnb συμβαδίζει με τις ευρύτερες τάσεις: οι αναλυτές πιστεύουν ότι η αγορά πολυτελών ταξιδιών αξίζει περισσότερα από 200 δισ. δολ. και θα αναπτυχθεί τα περαιτέρω τα επόμενα χρόνια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top