Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςCyprus Airways και Bulgaria Air ξεκινούν συνεργασία σε πτήσεις κοινού κωδικού
Αεροπορικές εταιρείες

Cyprus Airways και Bulgaria Air ξεκινούν συνεργασία σε πτήσεις κοινού κωδικού

Οι πελάτες της Cyprus Airways θα μπορούν να ταξιδεύουν με Bulgaria Air από Λάρνακα προς Σόφια. Η Bulgaria Air θα εκδίδει εισιτήρια με δικούς της κωδικούς πτήσεων στις πτήσεις της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βηρυτό και Τελ Αβίβ.

Η Cyprus Airways και η Bulgaria Air έχουν υπογράψει συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού (codeshare). Μέσα από αυτήν τη συνεργασία, οι πελάτες της Cyprus Airways θα μπορούν να ταξιδεύουν με Bulgaria Air από Λάρνακα προς Σόφια. Η συμφωνία θα επιτρέπει στη Cyprus Airways  να εκδίδει εισιτήρια με δικούς της κωδικούς πτήσεων μεταξύ Λάρνακας και Σόφιας. Ταυτόχρονα, η Bulgaria Air θα εκδίδει εισιτήρια με δικούς της κωδικούς πτήσεων στις πτήσεις της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βηρυτό και Τελ Αβίβ. Μελλοντικά και άλλοι προορισμοί θα ενισχύσουν τη συνεργασία των δύο εταιρειών.

“Η δέσμευσή μας για επέκταση του δικτύου της Cyprus Airways ενισχύεται με τη συμφωνία μας με τη Bulgaria Air, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Σόφια και σύντομα και σε άλλους προορισμούς”, δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024