Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επενδύσεις

ΝΔ: 'Γκολφ Αφάντου, όπως... Ελληνικό'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 June 2019, 12:17

Ο τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας αναφέρει ότι πέρασαν 4,5 χαμένα χρόνια για τη μεγάλη επένδυση στο γκολφ Αφάντου με ευθύνη της κυβέρνησης Τσίπρα.


Ο τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Μόλις χθες, 10 ημέρες πριν τις εκλογές, υπογράφηκε η σύμβαση μεταβίβασης του ακινήτου στη νότια πλευρά του Αφάντου της Ρόδου, με το επενδυτικό σχήμα που έχει αναλάβει την αξιοποίηση του χώρου του γκολφ.

Μιλάμε για έναν διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε το 2014 και εδώ και 4,5 χρόνια, όχι μόνο δεν έγινε τίποτα, αλλά η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, έκανε ό, τι μπορούσε για να εμποδίσει μια μεγάλη επένδυση για τον τουρισμό, ό,τι ακριβώς έκανε δηλαδή και με το Ελληνικό.

Χρειάζεται να υπενθυμίσουμε ότι το Υπουργείο Πολιτισμού το 2016, κήρυξε ως αρχαιολογικό χώρο μια τεράστια έκταση 10.000 στρεμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των 1.800 στρεμμάτων του γκολφ Αφάντου;

Εδώ και πέντε (5) χρόνια τέθηκαν εμπόδια στη συγκεκριμένη επένδυση, απαιτήθηκαν νέες εγκρίσεις, τη στιγμή που το επενδυτικό σχέδιο θα μπορούσε να είχε ήδη ολοκληρωθεί, να είχαν δημιουργηθεί νέες θέσεις απασχόλησης.

Μέσα στα 4,5 χρόνια που πέρασαν έγιναν αρκετά για να μας πείσουν ότι, όσο ήταν και είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται ούτε να έρθει, αλλά ούτε και να προχωρήσει, καμία επένδυση στην Ελλάδα.

Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να βάλει ένα τέλος στις ιδεοληψίες που κρατούν τη χώρα στο χθες. Με ριζική απλοποίηση και θέσπιση ρητών προθεσμιών στις διαδικασίες αδειοδότησης μιας επένδυσης. Με ταχεία εκδίκαση των προσφυγών για επενδύσεις από τη Δικαιοσύνη σε ειδικά τμήματα δικαστηρίων. Η ισχυρή ανάπτυξη και η αυτοδύναμη Ελλάδα χτίζονται μέσα από την προσέλκυση επενδύσεων που δημιουργούν νέες δουλειές και εισόδημα για όλους”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top