Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΗ Ελλάδα στους πιο ρομαντικούς προορισμούς για τους Βρετανούς
Προορισμοί

Η Ελλάδα στους πιο ρομαντικούς προορισμούς για τους Βρετανούς

Σε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε το HolidayHypermarket.co.uk, η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση στους ρομαντικούς προορισμούς για τους Βρετανούς, και στην τέταρτη θέση η Κύπρος με την Αγία Νάπα.

Η Ελλάδα βρέθηκε στη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των Βρετανών σύμφωνα με έρευνα του HolidayHypermarket.co.uk που ανέδειξε τους πιο δημοφιλείς ρομαντικούς προορισμούς ενώ η Κύπρος με την Αγία Νάπα στην τέταρτη θέση.
 
Όταν κλήθηκαν οι πελάτες του ηλεκτρονικού τουριστικού γραφείου να κατατάξουν 8 προορισμούς με σειρά προτεραιότητας για ρομαντικές διακοπές δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι η Ελλάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Οι υπόλοιποι προορισμοί ήταν ο Μαυρίκιος, η Δομινικανή Δημοκρατία, η Κύπρος, το Μεξικό, η Ιταλία, η Ταϊλάνδη, και η Ίμπιζα της Ισπανίας. Τα σπίτια στα χωριά των νησιών μας όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, τα οποία είναι πασίγνωστο ότι είναι χτισμένα σε βράχους, βαμμένα με λευκά χρώματα και με θέα στο γαλαζοπράσινο Αιγαίο, ήταν το κριτήριο που έδωσε στην Ελλάδα αυτή την θέση.
 
Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι, οι ερωτηθέντες έδωσαν την Κύπρο, με την Αγία Νάπα, στην τέταρτη θέση που δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα άλλο από έναν καταπληκτικό ρομαντικό προορισμό για ρομαντικές αποδράσεις. Στην πρώτη θέση ψηφίστηκε ο εξωτικός Μαυρίκιος. 
 
Η Ίμπιζα πήρε την τελευταία θέση και λιγότερο από το 5% των ανθρώπων την σκέφτηκαν ως έναν ρομαντικό προορισμό για να περάσουν με το άλλο τους μισό ρομαντικές διακοπές. Παρόλο που η Ίμπιζα είναι γνωστή για τα clubbing και την 24ωρη ατμόσφαιρα για πάρτι, υπάρχουν πολλά περισσότερα στο λευκό νησί από ότι τα πολυσύχναστα κέντρα του Σαν Αντόνιο και του Playa den Bossa. Το γειτονικό νησί της Ίμπιζας, η Μαγιόρκα, διαθέτει φημισμένη νυχτερινή ζωή, αλλά είναι, επίσης, γνωστό ως το Νησί της Αγάπης.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024