Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήPorto Vecchio, το νέο απόκτημα του Ομίλου Caldera Collection στις Σπέτσες
Ξενοδοχεία

Porto Vecchio, το νέο απόκτημα του Ομίλου Caldera Collection στις Σπέτσες

Το ανακαινισμένο παλιό αρχοντικό στο παλιό λιμάνι των Σπετσών σήμερα στεγάζει τρεις σουίτες και ένα διαμέρισμα, διαθέτοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Εμπνευσμένες από τη διαχρονική, αριστοκρατική ομορφιά του νησιού, οι πολυτελείς σουίτες του Porto Vecchio καλωσορίζουν τους επισκέπτες σε ένα περιβάλλον κομψότητας και άνεσης. Το ανακαινισμένο παλιό αρχοντικό, το οποίο βρίσκεται στο παλιό λιμάνι των Σπετσών, κάποτε ήταν οικία ναυτικής οικογένειας, που σήμερα στεγάζει τρεις σουίτες και ένα διαμέρισμα, διατηρώντας τον παραδοσιακό αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του, ενώ διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Η προσθήκη των νέων ξενοδοχείων στη βάση του νέου επιχειρηματικού concept της εταιρείας, που βασίζεται στη φιλοσοφία ανάπτυξης συνεργειών μεταξύ των ξενοδοχείων, προορισμών ως προς τη στρατηγική πωλήσεων, το Online marketing και την επικοινωνία, αλλά και τα συστήματα loyalty μεταξύ των μονάδων.

Οι αρχές της Caldera Collection είναι βασισμένες στους παρακάτω κατευθυντήριους άξονες

  • Υψηλό επίπεδο ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών.
  • Πλήρης υποστήριξη και τεχνογνωσία όλων των υπηρεσιών.
  • Επένδυση σε σύγχρονες και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών
  • Συνεχή έρευνα / ανάπτυξη τεχνογνωσίας και νέων υπηρεσιών.
  • Διαρκείς και ειλικρινείς σχέσεις εμπιστοσύνης – συνεργασίας και αξιοπιστίας
  • Διαχείριση κρατήσεων- Sales & Marketing, Eυρεση προσωπικού- Έρευνα μυστικού επισκέπτη.

“Έχοντας ως κινητήρια δύναμη τη φήμη μιας αξιόλογης εταιρείας με σταθερές βάσεις και με το κύρος της Caldera Collection, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, αμοιβαίου συμφέροντος και συνεχούς προσπάθειας ανέλιξης. Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού, που επιθυμούμε να ενσταλάξουμε τις γνώσεις μας σε ένα δίκτυο υψηλής ποιότητας ξενοδοχείων”, αναφέρει η διοίκηση του Ομίλου Caldera Collection.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024