Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Όμιλος CHC επεκτείνεται στις Κυκλάδες
Ξενοδοχεία

Ο Όμιλος CHC επεκτείνεται στις Κυκλάδες

Χθες, 1η Ιουλίου 2019, προστέθηκε στο δυναμικό του Ομίλου CHC ένα ξενοδοχείο στο Αιγαίο, το CHC Porto Paros.

Η Chnaris H.M.D.C ανακοινώνει τη συνεργασία της με την οικογένεια Καρποδίνη, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διαχείριση (Full Management) του CHC Porto Paros.

Το CHC Porto Paros βρίσκεται στην Πάρο και αποτελεί το μεγαλύτερο ξενοδοχείο των Κυκλάδων. Προσφέρει δωμάτια, μεταξύ των οποίων είναι σουίτες και βίλες. Επίσης το CHC Porto Paros διαθέτει εστιατόρια, μπαρ, πισίνες, θερινό θέατρο και μεγάλους συνεδριακούς χώρους κτισμένους σε ένα ιδιαίτερο κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικό στυλ.

Σε δηλώσεις του ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής της Chnaris HMDC κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της νέας συνεργασίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Στη Chnaris HMDC προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ενισχύουμε τις προοπτικές αξιόλογων και δυναμικών ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα. Γι’αυτό και η νέα αυτή συνεργασία μας γεμίζει χαρά, αλλά και ευθύνη αφού πρόκειται για μια ξενοδοχειακή μονάδα με υψηλό κύρος και ισχυρό στίγμα στην τουριστική προοπτική του τόπου μας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο κορυφαίος Όμιλος διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και παροχής τουριστικών – συμβουλευτικών υπηρεσιών, η Chnaris H.M.D.C., πρωτοπορεί προσφέροντας στις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 4 κυρίως εναλλακτικά προγράμματα υπηρεσιών:

  • Μίσθωση Ξενοδοχειακών Μονάδων.
  • Πλήρη διαχείριση ξενοδοχείων.
  • Σύναψη συμβάσεων με τουριστικούς οργανισμούς και διαχείριση πωλήσεων (Yield).
  • Πλήρες σύστημα Franchise Corporation
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024