Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Boeing δίνει 100 εκατ. δολ. αποζημίωση στις οικογένειες των νεκρών των 737 MAX
Αερομεταφορές

H Boeing δίνει 100 εκατ. δολ. αποζημίωση στις οικογένειες των νεκρών των 737 MAX

Αυτές οι χρηματοδοτήσεις θα στηρίξουν την εκπαίδευση, τις αντιξοότητες και τα έξοδα διαβίωσης για τις οικογένειες που επλήγησαν.

Περίπου 100 εκατ. δολ. ανακοίνωσε ότι θα χορηγήσει η Boeing σε οργανώσεις που θα αναλάβουν να στηρίξουν οικονομικά τις οικογένειες των θυμάτων των δύο πρόσφατων αεροπορικών δυστυχημάτων, στα οποία ενεπλάκησαν τα αεροσκάφη της, στην Ινδονησία και την Αιθιοπία (Lion Air πτήση 610 και Ethiopian Airlines πτήση 302).

Το ποσό αυτό είναι ανεξάρτητο από τις μηνύσεις που έχουν υποβληθεί σχετικά με τα δυστυχήματα, δήλωσε εκπρόσωπος της Boeing.

Αυτές οι χρηματοδοτήσεις θα στηρίξουν την εκπαίδευση, τις αντιξοότητες και τα έξοδα διαβίωσης για τις οικογένειες που επλήγησαν, καθώς και προγράμματα κοινοτήτων και την οικονομική ανάπτυξη σε κοινότητες που επηρεάστηκαν. “Η Boeing θα συνεργαστεί με τοπικές κυβερνήσεις και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις για να καλύψει αυτές τις ανάγκες”

Στις οικογένειες και τα αγαπημένα πρόσωπα των θυμάτων των πτήσεων αυτών εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε αυτή η αρχική στήριξη να βοηθήσει να τους φέρει μια ανακούφιση“, είπε ο Dennis Muilenburg, πρόεδρος και CEO της Boeing.

Η εταιρεία βρίσκεται σε συνομιλίες για διακανονισμό για αγωγές για την αεροπορική πτήση της Lion Air και έχει προσφερθεί να διαπραγματευθεί με τις οικογένειες των θυμάτων της Ethiopian Airlines επίσης, αν και κάποιες οικογένειες αναφέρουν ότι δεν έτοιμες για διευθέτηση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024