Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία πώλησης του νοτίου τμήματος Αφάντου για τον Όμιλο Atlantica Hotels & Resorts

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 July 2019, 09:56

Η υπογεγραμμένη συμφωνία περιλαμβάνει τρία νέα θέρετρα διακοπών και ένα τουριστικό χωριό με 20 ανεξάρτητες κατοικίες συμφερόντων της οικογενείας Νικολαΐδη με προϋπολογισμό που ανέρχεται στα 150 εκατ. ευρώ.


Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρείας, ο Όμιλος Atlantica Hotels & Resorts ανακοινώνει τη τελευταία προσθήκη. Πρόκειται για μια συμφωνία αξιοποίησης του νοτίου τμήματος Αφάντου στη Ρόδο. Η υπογεγραμμένη συμφωνία περιλαμβάνει τρία νέα υψηλής ποιότητας θέρετρα διακοπών και ένα τουριστικό χωριό με 20 ανεξάρτητες κατοικίες συμφερόντων της οικογενείας Νικολαΐδη - Όμιλος Atlantica Hotels & Resorts- με προϋπολογισμό που ανέρχεται στο ποσό των 150 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο της Τ.Ν. Aegean Sun Investment Ltd.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών υπογράφηκε η σύμβαση πώλησης (SPA) για το Golf – Βόρειο Αφάντου μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της M.A. Angeliades Inc, ενώ το οικονομικό “κλείσιμο” της συναλλαγής αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts, είναι η μοναδική κυπριακή ξενοδοχειακή εταιρεία, μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο της TUI Group, όπου δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο με σύνολο 50 ξενοδοχειακών μονάδων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top