Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Όμιλος L+R Hotels’ αποκτά το ξενοδοχείο Τιτάνια
Ξενοδοχεία

Ο Όμιλος L+R Hotels’ αποκτά το ξενοδοχείο Τιτάνια

Η εταιρεία συστήνει στους πελάτες της να συνδυάσουν την παραμονή τους στο Titania Hotel στην Αθήνα με το Amathus Beach Hotel στη Ρόδο.

Το νέο απόκτημα των L+R Hotels (με έδρα το Λονδίνο) αποτελεί τη δεύτερη εξαγορά του ομίλου στην Ελλάδα, μετά την Amathus Hotels στη Ρόδο. Όπως αναφέρεται, “το Titania Hotel προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών, από εγκαταστάσεις για MICE έως δείπνο κάτω από τα αστέρια, ιδανικό για επαγγελματικό ταξίδι, οικογενειακές διακοπές ή γαμήλιο ταξίδι“.

Το ξενοδοχείο Titania, λειτουργεί εδώ και 35 χρόνια στην “καρδιά” του Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου της Αθήνας. Ο χώρος υποδοχής είναι διακοσμημένος με Πεντελικό μάρμαρο και ψηφιδωτά που αναπαριστούν θέματα της Αρχαίας Ελληνικής ιστορίας. Διαθέτει το εστιατόριο “La Brasserie” και το πολυβραβευμένο εστιατόριο “Olive Garden” στο Roof Garden. Το Tιτάνια επίσης διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης που μπορεί να εξυπηρετήσει 230 οχήματα, λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.


Τέλος, η εταιρεία συστήνει στους πελάτες της να συνδυάσουν την παραμονή τους στο Titania Hotel στην Αθήνα με το Amathus Beach Hotel στη Ρόδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024