Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο αντιμετώπισης τρομοκρατικής απειλής, στη Ρόδο

Τατιάνα Ρόκου - 08 July 2019, 09:24

Το σεμινάριο δημιουργήθηκε από τη Διεύθυνση Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Βρετανικής Αστυνομίας και απευθύνεται σε ανώτερο και εξειδικευμένο ξενοδοχειακό προσωπικό.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα το σεμινάριο με τίτλο ”Ευαισθητοποίηση σε θέματα αντιμετώπισης τρομοκρατικής απειλής” που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου και το Βρετανικό Υποπροξενείο στη Ρόδο.

Το σεμινάριο δημιουργήθηκε από τη Διεύθυνση Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Βρετανικής Αστυνομίας και απευθύνεται σε ανώτερο και εξειδικευμένο ξενοδοχειακό προσωπικό. Έχει υιοθετηθεί ως υποχρεωτική εκπαίδευση από την ΑΒΤΑ (Association of British Tour Operators) για όλα τα μέλη της και το προσωπικό τους. Αποτελεί μια εμπεριστατωμένη ανάλυση των διαδικασιών αντιμετώπισης κρίσης που μπορούν να ακολουθήσουν άτομα που εργάζονται στον τουριστικό τομέα και είναι μέρος μίας παγκόσμιας καμπάνιας ενημέρωσης που πραγματοποιείται. Στα πλαίσια του σεμιναρίου δίνεται ειδικό επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό στην ελληνική γλώσσα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε επιχείρηση.

Το σεμινάριο παρακολούθησε πλήθος μελών του Συλλόγου και συνεργάτες τους, καθώς και εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος. Η υποπρόξενος της Βρετανίας στη Ρόδο κα Ράνια Κοσσιώρη παρουσίασε το σεμινάριο, ενώ πιστοποιητικά παρακολούθησης δόθηκαν κατά τη λήξη του.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, συζητήθηκαν και άλλα επίκαιρα θέματα, αναφορικά με την εξέλιξη της σεζόν και των πωλήσεων όσο και την έναρξη υπογραφής συμβολαίων για το 2020.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top