Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΜεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο αντιμετώπισης τρομοκρατικής απειλής, στη Ρόδο
Σεμινάρια

Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο αντιμετώπισης τρομοκρατικής απειλής, στη Ρόδο

Το σεμινάριο δημιουργήθηκε από τη Διεύθυνση Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Βρετανικής Αστυνομίας και απευθύνεται σε ανώτερο και εξειδικευμένο ξενοδοχειακό προσωπικό.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα το σεμινάριο με τίτλο “Ευαισθητοποίηση σε θέματα αντιμετώπισης τρομοκρατικής απειλής” που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου και το Βρετανικό Υποπροξενείο στη Ρόδο.

Το σεμινάριο δημιουργήθηκε από τη Διεύθυνση Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Βρετανικής Αστυνομίας και απευθύνεται σε ανώτερο και εξειδικευμένο ξενοδοχειακό προσωπικό. Έχει υιοθετηθεί ως υποχρεωτική εκπαίδευση από την ΑΒΤΑ (Association of British Tour Operators) για όλα τα μέλη της και το προσωπικό τους. Αποτελεί μια εμπεριστατωμένη ανάλυση των διαδικασιών αντιμετώπισης κρίσης που μπορούν να ακολουθήσουν άτομα που εργάζονται στον τουριστικό τομέα και είναι μέρος μίας παγκόσμιας καμπάνιας ενημέρωσης που πραγματοποιείται. Στα πλαίσια του σεμιναρίου δίνεται ειδικό επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό στην ελληνική γλώσσα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε επιχείρηση.

Το σεμινάριο παρακολούθησε πλήθος μελών του Συλλόγου και συνεργάτες τους, καθώς και εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος. Η υποπρόξενος της Βρετανίας στη Ρόδο κα Ράνια Κοσσιώρη παρουσίασε το σεμινάριο, ενώ πιστοποιητικά παρακολούθησης δόθηκαν κατά τη λήξη του.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, συζητήθηκαν και άλλα επίκαιρα θέματα, αναφορικά με την εξέλιξη της σεζόν και των πωλήσεων όσο και την έναρξη υπογραφής συμβολαίων για το 2020.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024