Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsJet2: 'Δεν μας ενδιαφέρει η εξαγορά της Thomas Cook'
TOs

Jet2: 'Δεν μας ενδιαφέρει η εξαγορά της Thomas Cook'

Η Jet2 θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στη σχέση της με ανεξάρτητους τουριστικούς πράκτορες, χωρίς να ενδιαφέρεται ούτε για την αεροπορική εταιρεία της Thomas Cook ούτε για τη λιανική επιχείρηση της.

Η Jet2 απάντησε στις φήμες ότι ενδιαφέρεται να εξαγοράσει την αεροπορική εταιρεία ή το κομμάτι των πωλήσεων λιανικής της Thomas Cook, λέγοντας ότι δεν έχει κανένα τέτοιο σκοπό. Σε δήλωσή του, ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2 Steve Heapy, δήλωσε ότι η εταιρεία “δεν έχει ανάγκη να αγοράσει καταστήματα λιανικής, καθώς αυτό δεν αποτελεί μέρος της στρατηγικής της”.

“Σε απάντηση σχολίων, θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Jet2.com και η Jet2holidays δεν ενδιαφέρονται ούτε για την αεροπορική εταιρεία της Thomas Cook ούτε για τη λιανική επιχείρηση της”, δήλωσε ο Heapy.

“Συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τεράστια επιτυχία μέσω της βραβευμένης αεροπορικής μας εταιρείας, Jet2.com, και αυτό το καλοκαίρι θα λειτουργήσουμε το μεγαλύτερο μας πρόγραμμα με 100 αεροσκάφη προς συναρπαστικούς προορισμούς πόλεις και παραθαλάσσιους προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, από εννέα βρετανικές βάσεις”.

Ανέφερε ότι η Jet2 θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στη σχέση της με ανεξάρτητους τουριστικούς πράκτορες. “Μέσω της επιτυχημένης πολιτικής μας με πακέτα διακοπών, στην Jet2holidays έχουμε αναπτύξει φανταστικές σχέσεις με ανεξάρτητα ταξιδιωτικά γραφεία, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της μακροπρόθεσμης στρατηγικής διανομής μας. Η όλη προσέγγισή μας για συνεργασία με αυτούς τους πράκτορες βασίζεται σε ένα μοντέλο εταιρικής σχέσης, έτσι ώστε να μπορούμε να τους υποστηρίξουμε για να αυξήσουμε τις πωλήσεις και να αναπτύξουμε τις επιχειρήσεις τους. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτήν την προσέγγιση εταιρικής σχέσης και γι’αυτό δεν έχουμε σχέδια ή την ανάγκη να αγοράσουμε υπάρχοντα καταστήματα της Thomas Cook ή να ανοίξουμε δικά μας καταστήματα λιανικής πώλησης”.

Και πρόσθεσε: “Επιτρέψτε μου να το καταστήσω σαφές: εστιάζουμε στο να συνεχίσουμε να δημιουργούμε στενές εργασιακές σχέσεις με ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες μέσω του στρατηγικού μας προγράμματος” Partnership2Success. Αυτό περιλαμβάνει την υποστήριξη πρακτόρων μέσω μιας σειράς πρωτοβουλιών, όπως κοινές δράσεις μάρκετινγκ, γνωριμία των πρακτόρων με τις κοινότητές τους, χρηματοδότηση τουριστικών εκδηλώσεων, λειτουργώντας το εκπαιδευτικό μας προγράμμα ‘Earn Your Wings’, διοργάνωση VIP fam trips και φιλοξενία του ετήσιου συνεδρίου VIP Travel Agent”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024