Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Απευθείας πτήση Νέα Υόρκη - Αθήνα με τη Norwegian Airlines από 2 Ιουλίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 July 2019, 15:06

Είναι η πρώτη απευθείας πτήση της αεροπορικής εταιρείας σε αυτό το δρομολόγιο και σηματοδοτεί τον 13ο ευρωπαϊκό προορισμό της Norwegian από την περιοχή της Νέας Υόρκης.


Η Norwegian ξεκινά το νέο, θερινό εποχιακό απευθείας δρομολόγιο από το Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών στις 2 Ιουλίου 2019. Οι πτήσεις θα συνεχιστούν έως τις 26 Οκτωβρίου 2019, τέσσερις φορές την εβδομάδα.

”Από την ανακοίνωση αυτής της νέας διαδρομής νωρίτερα μέσα στο 2019, η ανταπόκριση των καταναλωτών ήταν τεράστια, τόσο από Αμερικανούς ταξιδιώτες όσο και από την ελληνική κοινότητα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε τις βραβευμένες μας υπηρεσίες, τα οικολογικά αποδοτικά αεροσκάφη μας και τους οικονομικά προσιτούς ναύλουα μας κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της ταξιδιωτικής περιόδου στις ΗΠΑ προς έναν ιδιαίτερα περιζήτητο προορισμό όπως η Ελλάδα”, δήλωσε ο Matthew Wood, ανώτερος αντιπρόεδρος Εμπορικών Πτήσεων Long Haul & Νέων Αγορών στη Norwegian.

”Αυτή η νέα διαδρομή αποτελεί απάντηση στο αίτημά μας για ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών και ευχαριστούμε τη Norwegian που απάντησε στη ζήτηση. Καλωσορίζουμε τη Norwegian στην Ελλάδα και αναμένουμε αυτο το απυεθείας δρομολόγιο να συμβάλει στον αυξανόμενο αριθμό τουριστών στη χώρα μας”, δήλωσε η πρώην υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

Η Νορβηγία προσφέρει σήμερα περίπου 50 απευθείας δρομολόγια από τη Νέα Υόρκη και πολλές άλλες πόλεις των ΗΠΑ σε κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη, όπως Αθήνα, Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Λονδίνο, Μαδρίτη, Όσλο, Παρίσι, Ρώμη και Στοκχόλμη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top