Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί6.196 'ευχαριστώ' από τον Γρηγόρη Τάσιο
Τουριστική πολιτική

6.196 'ευχαριστώ' από τον Γρηγόρη Τάσιο

Ο κ. Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων & Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και πρόεδρος της Π.Ο.Ξ. ευχαριστεί όλους όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Σε δήλωσή του την επομένη των εκλογών, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί, επισημαίνει:

“6.196 ‘ευχαριστώ’ για τη στήριξη που γενναιόδωρα μου προσφέρατε. Τη στήριξη σε μια καθαρή προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε πριν από μόλις 19 ημέρες και γιγαντώθηκε χθες, με μόνο ‘όπλο’ την πίστη του κόσμου στο πρόσωπό μου. Δεν ξεχνώ.

Η επόμενη μέρα με βρίσκει δυνατό και αισιόδοξο. Υπόσχομαι να τιμήσω με κάθε τρόπο την ψήφο όλων αυτών των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να κάνω αυτό το πρώτο, σημαντικό βήμα στον πολιτικό στίβο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα μείνει μετέωρο.

Με την αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη ξημερώνει μια φωτεινή μέρα για τον τόπο και ανοίγει ο δρόμος για την επάνοδο της χώρας σε αναπτυξιακή τροχιά. Μαζί θα εργαστούμε για να πετύχουμε όλα όσα έχουμε ονειρευτεί για τη Χαλκιδική μας και την Ελλάδα μας. Θα είμαι εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, αλλά και τους συνεργάτες μου που στάθηκαν στο πλάι μου σε αυτήν την πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Και τέλος να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου στη Νέα Δημοκρατία και ιδιαίτερα τον Γιώργο Βαγιωνά για την επανεκλογή  του, όπως και τους άλλους δύο βουλευτές που εξελέγησαν, την Κυριακή Μάλαμα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Απόστολο Πάνα με το ΚΙΝΑΛ”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024