Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAegean Sunshine Discount: Προωθητική ενέργεια στην 'καρδιά' του Βερολίνου
Προώθηση προορισμού

Aegean Sunshine Discount: Προωθητική ενέργεια στην 'καρδιά' του Βερολίνου

Οθόνη στο Sony Center μετέδιδε live stream εικόνες από την Αθήνα και την Πάρο. Στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της μετάδοσης κάποιο σύννεφο εμφανιζόταν στον καταγάλανο ουρανό είτε της Αθήνας, είτε της Πάρου, τότε 'ξεκλείδωνε' αυτόματα ένας κωδικός για 50% έκπτωση.

Μπορεί το τριήμερο 3-5 Μαΐου, σε όλο το Βερολίνο να είχε συννεφιά, όπως και τις περισσότερες μέρες του χρόνου εξάλλου, στο Sony Center όμως είχε ήλιο. Πως έγινε αυτό; Η Aegean, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον ηλιόλουστο καιρό της Ελλάδας, τόλμησε να τον φέρει στην “καρδιά” του Βερολίνου, μέσω της ενέργειας Sunshine Discount.

Πιο συγκεκριμένα, για τρεις ημέρες, τοποθετήθηκε μία οθόνη, στο Sony Center η οποία μετέδιδε σε live stream εικόνες από την Αθήνα και την Πάρο. Στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της μετάδοσης κάποιο σύννεφο εμφανιζόταν στον καταγάλανο ουρανό είτε της Αθήνας, είτε της Πάρου, τότε “ξεκλείδωνε” αυτόματα ένας κωδικός για 50% έκπτωση, και όσοι παρακολουθούσαν με αγωνία και “γυαλιά ηλίου” τον ελληνικό ήλιο, είχαν την ευκαιρία να κλείσουν εισιτήρια με έκπτωση για να τον απολαύσουν από κοντά.

Αρκετοί ήταν οι πολίτες που παρέμειναν για ώρα στο συννεφιασμένο Sony Center, αναμένοντας να εμφανιστεί το πολυπόθητο σύννεφο στην οθόνη, ενώ κάποιοι από αυτούς έμαθαν ακόμη και λίγα ελληνικά, για το επερχόμενο, ηλιόλουστο ταξίδι τους στη χώρα μας.

Η ενέργεια Sunshine Discount της Aegean, μέσα σε 3 μέρες, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των Γερμανών, οι οποίοι επέστρεφαν στο Sony Center κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024