Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜ. Κόνσολας: 'Στόχος μου να παράξω ουσιαστικό, ορατό και μετρήσιμο έργο στο Υπουργείο Τουρισμού'
Τουριστική πολιτική

Μ. Κόνσολας: 'Στόχος μου να παράξω ουσιαστικό, ορατό και μετρήσιμο έργο στο Υπουργείο Τουρισμού'

Ο κ. Μάνος Κόνσολας ήταν πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στα Δωδεκάνησα, με 17.774 ψήφους.

O τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής Δωδεκανήσου και, πλέον, υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μου έκανε τη μεγάλη τιμή να με συμπεριλάβει στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια τιμή που έχει αντανάκλαση στο νησιωτικό χώρο, τον οποίο εκπροσωπώ στο Κοινοβούλιο.

Αισθάνομαι απόλυτα το βάρος των ευθυνών που αναλαμβάνω. Για μένα ο τουρισμός αποτελεί έναν τομέα, στον οποίο αφιέρωσα ένα μεγάλο μέρος της πολιτικής μου δραστηριότητας, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση των προγραμματικών μας θέσεων.

Στόχος μου είναι να παράξω ουσιαστικό, ορατό και μετρήσιμο έργο. Να τιμήσω την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού και να ανταποκριθώ στις μεγάλες και υψηλές προσδοκίες των πολιτών και των ανθρώπων του τουρισμού”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024