Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Μήλος ο νέος προορισμός του Ομίλου Caldera Collection
Ξενοδοχεία

Η Μήλος ο νέος προορισμός του Ομίλου Caldera Collection

Ο Όμιλος Caldera Collection ανακοίνωσε την νέα συνεργασία με το νέο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Arco Solium Suites.

To ολοκαίνουργιo Arco Solium Suites συμπληρώνει το τοπίο της Μήλου με τη μινιμαλιστική αισθητική του. Οι πέντε σουίτες είναι λουσμένες στο φυσικό τους φως και διαχέονται ευρύτατα στους ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, αναδεικνύοντας την ελεύθερη διακόσμησή τους. Οι σουίτες -Family Σουίτα, Exclusive Σουίτα, Τζακούζι (Indoor), Deluxe Σουίτα, Τζακούζι (Outdoor), Superior Σουίτα και Premier Σουίτα, Τζακούζι (Indoor)- προσφέρουν πολυτελείς ανέσεις, άνετη επίπλωση, σαλόνια και μοντέρνα μπάνια με γήινα στοιχεία και απαλές γραμμές.

Ο Όμιλος Caldera Collection απαρτίζεται από μια ομάδα νέων ανθρώπων με όραμα στον τομέα της φιλοξενίας, που αναζητούν συνεργασίες και συμφωνίες με τα σημαντικότερα τουριστικά πρακτορεία παγκοσμίως. Προσφέρουν συμβουλευτική και διαρκή υποστήριξη στα ξενοδοχεία. Με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και ισχυρό “όπλο” τη δύναμη του Internet, τα ξενοδοχεία αναπτύσσουν τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα και συγχρόνως ενδυναμώνονται ως ένα ισχυρό, στέρεο σύνολο. Το δίκτυο αποτελείται αυστηρά από μονάδες 4 και 5 αστέρων και ο όμιλος δημιουργεί συνέργειες, εξασφαλίζει την απρόσκοπτη διασύνδεση με τις καλύτερες τιμές χωρίς τέλη κράτησης, όπως επίσης και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα και εκπτώσεις που απορρέουν από το loyalty club.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024