Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ PATA ανακοινώνει νέα εκτελεστική επιτροπή 2019-2020
Οργανισμοί

Ο PATA ανακοινώνει νέα εκτελεστική επιτροπή 2019-2020

Ο δρ. Chris Bottrill και η Sarah Mathews συνεχίζουν για επιπλέον έναν χρόνο ως πρόεδρος και Immediate Past Chairperson του PATA, αντίστοιχα.

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιών Ασίας-Ειρηνικού (PATA) ανακοίνωσε την επικύρωση της εκτελεστικής επιτροπής PATA 2019-2020. Ο δρ. Chris Bottrill, κοσμήτορας Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών και διεθνής διευθυντής στο Πανεπιστήμιο Capilano στο Βόρειο Βανκούβερ του Καναδά και η Sarah Mathews, επικεφαλής Destination Marketing APAC – TripAdvisor, Hong Kong SAR, πήραν την έγκριση επισήμως για να συνεχίσουν για επιπλέον έναν χρόνο ως πρόεδρος και Immediate Past Chairperson, αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνόδου κορυφής του PATA για το 2019 στο Cebu των Φιλιππίνων, ο PATA εξέλεξε επίσης πέντε νέα μέλη στο εκτελεστικό του συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένων των Soon-Hwa Wong, διευθύνοντος συμβούλου της Asia Consulting Pte. Ltd. στη Σιγκαπούρη, Κ. Benjamin Liao, προέδρου της Forte Hotel Group στην Ταϊπέι, Jennifer Chun, διευθύντριας Tourism Research – Hawaii Tourism Authority στις ΗΠΑ, Vinoop Goel, περιφερειακού διευθυντή Αεροδρομίων & Εξωτερικών Σχέσεων στη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) στη Σιγκαπούρη, και Henry Oh, Jr., προέδρου της Global Tour Ltd. στην Κορέα (ROK).

Στα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής συμπεριλαμβάνονται οι Maria Helena de Senna Fernandes, διευθύντρια Γραφείου Τουρισμού του Μακάο στην Κίνα, ο Bill Calderwood, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας The Ayre Group Consulting στην Αυστραλία, ο Jon Nathan Denight, εκπρόσωπος της Palau Visitors Authority, ο Shahid Hamid, εκτελεστικός διευθυντής στην Dhaka Regency Hotel & Resort στο Μπαγκλαντές και ο Luzi Matzig, πρόεδρος της Asian Trails Ltd στην Ταϊλάνδη.

Ο Soon-Hwa Wong εξελέγη νέος αντιπρόεδρος, ενώ η Maria Helena de Senna Fernandes παραμένει γραμματέας / ταμίας.

Ο κ. Soon Hwa διαθέτει περίπου 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας στην Ασία. Μετά από μια μακρά και επιτυχημένη εταιρική σταδιοδρομία, ίδρυσε την Asia Tourism Consulting για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εμπορικές και μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ξεκίνησε το γραφείο Hertz Asia Pacific στη Σιγκαπούρη το 1993. Μετά την Hertz, ως περιφερειακός διευθυντής της Asia-Paciffic, βοήθησε την Blacklane GmbH να δημιουργήσει το περιφερειακό γραφείο της Σιγκαπούρης και να “στήσει” ένα δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών που καλύπτει περίπου 80 πόλεις. Πριν από τη Hertz, ήταν περιφερειακός διευθυντής ΝΑ Ασίας στην Air New Zealand, γενικός διευθυντής Marketing της Mansfield Travel και αναπλ. γενικός διευθυντής στην Avis Singapore.

Με αφορμή την εκλογή του νέου εκτελεστικού συμβουλίου, ο διευθύνων σύμβουλος του PATA Mario Hardy δήλωσε: “Προσβλέπω στη συνεργασία με το νέο μας Διοικητικό Συμβούλιο για την υποστήριξη των μελών μας, στη δημιουργία μιας πιο υπεύθυνης ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Το εκτελεστικό συμβούλιό μας φέτος είναι πραγματικά ένα παράδειγμα ποικιλίας και εμπειρίας στον PATA. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που αναγνωρίζω ότι ο PATA έχει πέντε γυναίκες στο Εκτελεστικό της Συμβούλιο και πέντε εκπροσώπους του Ειρηνικού, οι οποίοι θα δουλέψουν μαζί με τα άλλα μέλη που εκπροσωπούν την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Βορειοανατολική Ασία και τη Νότια Ασία. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις παραγωγικές προσπάθειες της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας και τις βασικές μας αξίες στον PATA”.

Επιπλέον, ο Josefa Tuamoto, διευθύνων σύμβουλος Τουρισμού στα νήσια του Σολομώντα και η δρ. Fanny Vong, πρόεδρος του Ινστιτούτου Τουριστικών Μελετών (IFT), στο Μακάο της Κίνας, διορίστηκαν στο Εκτελεστικό Συμβούλιο ως μέλη χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Η Flori-Anne Dela Cruz, εκπρόσωπος Νεολαίας στο ΔΣ του Προεδρείου του Guam και “PATA Face of the Future 2019”, προσχωρεί στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του PATA ως μέλος χωρίς δικαίωμα ψήφου και παρατηρητής με ετήσια θητεία κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του PATA.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024