Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΠρόγραμμα 'Διακοπές στην Πατρίδα' για τους ομογενείς της Νέας Υόρκης
Προώθηση προορισμού

Πρόγραμμα 'Διακοπές στην Πατρίδα' για τους ομογενείς της Νέας Υόρκης

Η προώθηση του προγράμματος στη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιηθεί σταδιακά, καλύπτοντας ολόκληρη τη χρονιά, δεδομένου ότι η παρέμβαση αφορά στο καλοκαίρι του 2020.

Πρόγραμμα προνομιακών διακοπών στην Ελλάδα, απευθυνόμενων σε ομογενείς της Νέας Υόρκης, εκπονούν ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού και το τουριστικό γραφείο Filos Holidays & Travel, ως εξέλιξη των επαφών που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Travel Show – το Ιανουάριο του 2019.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια συνδυαστική καλοκαιρινή περιήγηση πολιτισμού στη διαχρονική Θεσσαλονίκη, στη μακεδονίτικη Αρναία, στην ελληνιστική πόλη των Σταγείρων και την Αμφίπολη, αλλά και στην κατεξοχήν τουριστική προαθωνική χερσόνησο, όπου το “τι θα κάνει κάποιος” κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στον αθωνικό κόλπο αποτελεί ορισμό υγιούς τουριστικής προσέγγισης των πραγμάτων.


Η διοχέτευση του προγράμματος σε συγκεκριμένα τουριστικά γραφεία της Astoria αποτελεί την ολοκλήρωση της εκθεσιακής συμμετοχής των δύο εταίρων στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (24–26 Ιανουαρίου 2019), η οποία εκ του ρόλου της έδωσε το έναυσμα. Η παρέμβαση αποτελεί όμως την επαγγελματική συνέχεια μιας πρωτοβουλίας που αναπτύσσεται, ώστε να δημιουργήσει θέμα στην εύρωστη ομογενειακή οικογένεια της Αμερικής.

Η προώθηση του προγράμματος στη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιηθεί σταδιακά, καλύπτοντας ολόκληρη τη χρονιά, δεδομένου ότι η παρέμβαση αφορά στο καλοκαίρι του 2020.


Δεν πρόκειται για νέα ιδέα“, αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος Δ.Σ. του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Γιάννης Γερούκης, και συνεχίζει: “O φορέας έχει απευθύνει και παλαιότερα σε ομογενειακές οργανώσεις της Ολλανδίας και του Βελγίου προνομιακά ‘προγράμματα διακοπών στην πατρίδα’. Η αξιοποίηση της φετινής συμμετοχής όλων μας σε εκθεσιακό χώρο της Νέας Υόρκης, καθώς και ο πολυπληθής αριθμός των Ελλήνων της εν λόγω πόλης ενεργοποίησε εκ νέου την παρέμβαση, η οποία παραμένει επίκαιρη και καινοτόμα“.

“Ελπίζουμε να έχουμε συμμετοχή πολλών Ελλήνων του εξωτερικού σε ένα πρόγραμμα που δομείται ειδικά γι’αυτούς και απευθύνεται σε αυτούς” λέει ο διευθυντής Πωλήσεων του Filos Holidays & Travel, κ. Θεόδωρος Χαρτοματσίδης. “Η πολιτιστική περιήγηση στη μακεδονική ιστορία στηρίζεται στις καλές ξενοδοχειακές υποδομές αλλά και στο εξαιρετικό πρωτογενές υλικό των αυθεντικών προορισμών της μακεδονικής γης“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024