Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟ βραβευμένος με αστέρια Michelin Alexander Hermann δημιουργεί παιδικό μενού για τη Lufthansa
Αεροπορικές εταιρείες

Ο βραβευμένος με αστέρια Michelin Alexander Hermann δημιουργεί παιδικό μενού για τη Lufthansa

Τα νέα παιδικά μενού μπορούν να προπαραγγέλλονται δωρεάν έως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση για όλες τις πτήσεις μεγάλης διάρκειας της Lufthansa, καθώς και για ορισμένες ευρωπαϊκές πτήσεις για παιδιά μέχρι 12 ετών.

Μους πουτίγκας ρυζιού, “πόδια δράκου” και “κοτέτσι” – αυτά αποτελούν ορισμένα μόνο από τα εμπνευσμένα πιάτα που προσφέρονται στους νεαρούς επιβάτες της Lufthansa από την 1η Ιουλίου σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας, καθώς και στις ευρωπαϊκές πτήσεις μεγάλης διάρκειας που αναχωρούν από τη Γερμανία. Το menu δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin, Alexander Herrmann, ο οποίος είχε προηγουμένως παρουσιάσει τα πιάτα του σε διεθνή κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 13 παιδιά τον περασμένο Μάρτιο.

Τα παιδιά ηλικίας από τεσσάρων μέχρι εννέα ετών είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μία σειρά διαφορετικών πιάτων, δημιουργικά παρασκευασμένων από τους σεφ της εταιρείας LSG Sky Chefs LSG. Μετά τη γευστική δοκιμή καλούνταν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους πιάτα. Τα “πόδια δράκου” (λουκάνικα κοτόπου-λου με ξινολάχανο και πουρέ πατάτας) και η μους πουτίγκας ρυζιού (κρεμώδης πουτίγκα ρυζιού με φραμπουάζ) ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς επιλογές. Ο αναγνωρισμένος σεφ βρισκόταν δίπλα στα παιδιά καθ’όλη τη διάρκεια της δοκιμής, προσφέροντας συμβουλές και βοήθεια.

Η εκπαίδευση των παιδιών να απολαμβάνουν το ποιοτικό φαγητό σε νεαρή ηλικία βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Alexander Herrmann. Μέσω των συχνών εμφανίσεών του σε τηλεοπτικές εκπομπές, των τριών εστιατορίων του στη Νυρεμβέργη και το Βίρτσμπουργκ, καθώς και της σχολής μαγειρικής που διευθύνει, ο δημοφιλής Γερμανός σεφ εμπνέει τους ανθρώπους να υιοθετούν μία σωστή διατροφή.

Τα νέα παιδικά μενού μπορούν να προπαραγγέλλονται δωρεάν έως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση για όλες τις πτήσεις μεγάλης διάρκειας της Lufthansa, καθώς και για ορισμένες ευρωπαϊκές πτήσεις για παιδιά μέχρι 12 ετών.

Από το 2002, αναγνωρισμένοι σεφ δημιουργούν παιδικά γεύματα για τους περίπου 2,2 εκα. νεαρούς επιβάτες που ταξιδεύουν με τη Lufthansa κάθε χρόνο. Τα τελευταία χρόνια, οι Johann Lafer, Sarah Wiener και Cornelia Poletto, μεταξύ άλλων, χάρισαν διασκέδαση και πολλές επιλογές στα παιδιά με τα πολύχρωμα και όμορφα σχεδιασμένα πιάτα που τους προσέφεραν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε όλα τα παιδικά γεύματα ακολουθούνται οι αρχές της ισορροπημένης διατροφής – για παράδειγμα, για τη παρασκευή τους χρησιμοποιούνται μόνο ποιοτικά λιπαρά, όπως το ελαιόλαδο και μάλιστα σε μικρές ποσότητες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024