Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Η FedHATTA καλωσορίζει τη νέα τουριστική ηγεσία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 July 2019, 09:46

Η Ομοσπονδία FedHATTA εύχεται το νέο πολιτικό σκηνικό που παρέλαβε τις υποχρεώσεις του, να έχει μια δημιουργική και εποικοδομητική πορεία, σημειώνοντας ότι η πορεία για τη δημιουργία της τουριστικής ευημερίας είναι κοινή.


Η Ομοσπονδία FedHATTA και ο ΗΑΤΤΑ παρευρέθηκαν στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Τουρισμού, εκπροσωπώντας τον κλάδο των τουριστικών γραφείων, βασικών διακινητών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η FedHATTA έχει πάντα στενή συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ, διεκδικώντας, συμμετέχοντας, προτείνοντας και σχεδιάζοντας.

Όπως αναφέρει η ομοσπονδία, έως τώρα πολλά έχουν επιτευχθεί, μέσα από αυτήν τη συνεργασία:

  • σε νομοθετικό επίπεδο: O νόμος για το θεματικό τουρισμό θέτει τις βάσεις για ένα υγιές σκηνικό στο χώρο του τουρισμού. Συγκεκριμένες ρυθμίσεις συμβάλλουν στη διαφάνεια και την ορθή εφαρμογή του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου. Αποσαφηνίζονται οι όροι λειτουργίας των τουριστικών γραφείων όσον αφορά στα οργανωμένα ταξίδια.
  • η διάνοιξη διεθνών τουριστικών αγορών για την αύξηση της εισροής ταξιδιωτών προς τη χώρα μας, έγινε πράξη μέσα από κοινές διοργανώσεις διεθνών συνεδρίων και εκδηλώσεων, αλλά και μέσα από την κοινή υπογραφή συμφώνων συνεργασίας μεταξύ κρατών (πρωτοβουλία EMTTAAS – τριεθνών συμφώνων για την Ανατολική Μεσόγειο)
  • η προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού δώδεκα μηνών και η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου έγινε μέσα από συντονισμένες κοινές προσπάθειες

”Η Ομοσπονδία FedHATTA, για το όφελος του ελληνικού τουρισμού και συγκεκριμένα για τον κλάδο που εκπροσωπεί, εύχεται το νέο πολιτικό σκηνικό που παρέλαβε τις υποχρεώσεις του, να έχει μια δημιουργική και εποικοδομητική πορεία, για το όφελος όλων μας. Η πορεία μας για τη δημιουργία της τουριστικής ευημερίας, είναι κοινή”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top