Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔωρεάν από 1η Αυγούστου η φωτογράφηση αρχαιοτήτων μέσω κινητών στην Αίγυπτο
Προορισμός

Δωρεάν από 1η Αυγούστου η φωτογράφηση αρχαιοτήτων μέσω κινητών στην Αίγυπτο

Μέχρι τις 31 Ιουλίου, οι επισκέπτες θα πρέπει να αγοράζουν μία άδεια για να μπορούν να χρησιμοποιούν για φωτογραφίες τα κινητά τους τηλέφωνα.

Μία απόφαση που ανοίγει το δρόμο στο να μπορούν οι επισκέπτες των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων να αποθανατίζουν τα αντικείμενα που είναι εκτεθειμένα, με το κινητό τους τηλέφωνο, πήραν οι αρμόδιες αιγυπτιακές αρχές.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, από την 1η Αυγούστου, θα είναι δωρεάν η φωτογράφιση αντικειμένων των αιγυπτιακών μουσείων και αρχαιολογικών χώρων από τα κινητά τηλέφωνα των επισκεπτών.

Ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Αρχαιοτήτων και αρχαιολόγος Mostafa Waziri, ανακοίνωσε ότι η απόφαση αυτή θα βοηθήσει στην προώθηση των αιγυπτιακών αρχαιοτήτων, των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων. “Αυτές οι φωτογραφίες θα προωθήσουν τον σπουδαίο και μοναδικό αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό και τον ανερχόμενο τουρισμό στη Χώρα του Νείλου”, προσέθεσε, τονίζοντας πάντως ότι θα απαγορεύεται η χρήση του φλας.

Μέχρι τις 31 Ιουλίου, οι επισκέπτες θα πρέπει να αγοράζουν μία άδεια για να μπορούν να χρησιμοποιούν για φωτογραφίες τα κινητά τους τηλέφωνα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024