Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΑναβαθμίστηκε σε πεντάστερο το Minois Village στην Πάρο
Ξενοδοχεία

Αναβαθμίστηκε σε πεντάστερο το Minois Village στην Πάρο

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο πιο ήσυχο σημείο του Παρασπόρου, σε μικρή απόσταση από την Παροικιά, και αριθμεί συνολικά 44 σουίτες και δύο βίλες.

Ριζικά ανανεωμένο και αναβαθμισμένο υποδέχτηκε τη φετινή τουριστική περίοδο το ξενοδοχείο Minois Village Boutique Suites & Spa στην Πάρο. Έχοντας ολοκληρώσει τη διαδικασία πιστοποίησης της TÜV Austria, το Minois Village λειτουργεί από την έναρξη της σεζόν ως ξενοδοχείο πέντε αστέρων.


Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο πιο ήσυχο σημείο του Παρασπόρου, σε μικρή απόσταση από την Παροικιά, και αριθμεί συνολικά 44 σουίτες και δύο βίλες. Στο πλαίσιο του πιο πρόσφατου κύματος ανακαινίσεων δημιουργήθηκαν μεταξύ άλλων και οι νέες ρομαντικές Eros Suites με ιδιωτική πισίνα. Το design όλων των χώρων του ξενοδοχείου συμπεριλαμβανομένου του boutique spa υπογράφει η Κυκλαδίτισσα διακοσμήτρια κα Ελένη Ψάλτη.

Τα προηγούμενα χρόνια ακολουθήσαμε μια πορεία συνεχούς και συστηματικής αναβάθμισης του ξενοδοχείου μας με επιστέγασμα την κατάταξή του στην κατηγορία των πέντε αστέρων“, τόνισε ο κ. Βασίλης Δανός, διευθύνων σύμβουλος του Minois Village. “Επιτύχαμε την αναβάθμιση μέσα από την ανακαίνιση ή ακόμη και τη ριζική επανασχεδίαση όλων των χώρων του ξενοδοχείου με παράλληλη βελτίωση και εμπλουτισμό στις προσφερόμενες υπηρεσίες. Αυτό που μας είναι πολύ σημαντικό είναι να προσφέρουμε φιλοξενία όχι μόνο υψηλού επιπέδου αλλά και με εξόχως παριανό χαρακτήρα, πράγμα που έχουν εκτιμήσει ιδιαίτερα οι πιστοί και επαναλαμβανόμενοι καλεσμένοι μας από όλον τον κόσμο“.

Ο παριανός χαρακτήρας είναι ιδιαίτερα εμφανής στο γαστρονομικό εστιατόριο “Αυλή”. Παραδοσιακά εδέσματα της Πάρου, όπως το σαλατούρι και η γούνα αλλά και τα εκλεκτά τοπικά τυριά κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κουζίνα του σεφ κ. Χάρη Λιούβα, ο οποίος πρεσβεύει μια δημιουργική και σύγχρονη εκδοχή της κυκλαδίτικης κουζίνας. Στο μενού της “Αυλής” συνδυάζονται αμιγώς παραδοσιακές παρασκευές, όπως το σιγομαγειρεμένο κατσικάκι στη γάστρα με πιάτα που έχουν έντονο το στοιχείο του μοντερνισμού, όπως το signature ζυμαρικό μπαβέτε με ταρτάρ γαρίδας. Περίοπτη θέση στη λίστα κρασιών έχουν οι κορυφαίες ετικέτες του παριανού αμπελώνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024