Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Στα χέρια της κινεζικής Fosun Tourism περνά η Thomas Cook

Τατιάνα Ρόκου - 12 Ιούλιος 2019, 11:40

Οι διακοπές και οι πτήσεις δεν επηρεάζονται και θα συνεχίσουν να ισχύουν και να λειτουργούν κανονικά.


Η επίσημη ανακοίνωση της Thomas Cook σχετικά με τις συζητήσεις της με την Fosun Tourism (στην οποία ανήκει μεταξύ άλλων και η Club Med Invest) και τις κύριες δανείστριες τράπεζες, οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αφορούν την ενίσχυση των επιχειρήσεων με νέα κεφάλαια ύψους 750 εκατ. λιρών στερλινών αναφέρει:

“Με την ολοκλήρωση των προτάσεων ο Οργανισμός Διακοπών θα βρίσκεται υπό την πλειοψηφική ιδιοκτησία της Fosun Tourism, ιδιοκτήτρια του Club Med, και η αεροπορική εταιρεία θα παραμείνει υπό την ιδιοκτησία της Thomas Cook Group plc. Οι τράπεζες της Thomas Cook και οι κάτοχοι του χρέους της θα κατέχουν το υπόλοιπο τμήμα του Οργανισμού Διακοπών και της αεροπορικής. Ο Οργανισμός Διακοπών και η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά, όπως και σήμερα.

Οι διακοπές και οι πτήσεις δεν επηρεάζονται και θα συνεχίσουν να ισχύουν και να λειτουργούν κανονικά. Όλα τα πακέτα διακοπών μας προστατεύονται στο πλαίσιο του ATOL και οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν κρατήσεις για τις διακοπές και τις πτήσεις τους με εμπιστοσύνη”.

Ο Peter Fankhauser, επικεφαλής της Thomas Cook δήλωσε: “Όσοι ενδιαφέρονται για διακοπές μπορούν να έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στο να ταξιδέψουν και να κλείσουν τις διακοπές τους με την Thomas Cook. Η μόνη μετακίνηση, αυτό το καλοκαίρι, αφορά στους 11 εκατ. πελάτες μας που έχουν κλείσει τις διακοπές τους μαζί μας, αυτό το καλοκαίρι”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Proposed Recapitalisation of TCG|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top