Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτα χέρια της κινεζικής Fosun Tourism περνά η Thomas Cook
TOs

Στα χέρια της κινεζικής Fosun Tourism περνά η Thomas Cook

Οι διακοπές και οι πτήσεις δεν επηρεάζονται και θα συνεχίσουν να ισχύουν και να λειτουργούν κανονικά.

Η επίσημη ανακοίνωση της Thomas Cook σχετικά με τις συζητήσεις της με την Fosun Tourism (στην οποία ανήκει μεταξύ άλλων και η Club Med Invest) και τις κύριες δανείστριες τράπεζες, οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αφορούν την ενίσχυση των επιχειρήσεων με νέα κεφάλαια ύψους 750 εκατ. λιρών στερλινών αναφέρει:

“Με την ολοκλήρωση των προτάσεων ο Οργανισμός Διακοπών θα βρίσκεται υπό την πλειοψηφική ιδιοκτησία της Fosun Tourism, ιδιοκτήτρια του Club Med, και η αεροπορική εταιρεία θα παραμείνει υπό την ιδιοκτησία της Thomas Cook Group plc. Οι τράπεζες της Thomas Cook και οι κάτοχοι του χρέους της θα κατέχουν το υπόλοιπο τμήμα του Οργανισμού Διακοπών και της αεροπορικής. Ο Οργανισμός Διακοπών και η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά, όπως και σήμερα.

Οι διακοπές και οι πτήσεις δεν επηρεάζονται και θα συνεχίσουν να ισχύουν και να λειτουργούν κανονικά. Όλα τα πακέτα διακοπών μας προστατεύονται στο πλαίσιο του ATOL και οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν κρατήσεις για τις διακοπές και τις πτήσεις τους με εμπιστοσύνη”.

Ο Peter Fankhauser, επικεφαλής της Thomas Cook δήλωσε: “Όσοι ενδιαφέρονται για διακοπές μπορούν να έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στο να ταξιδέψουν και να κλείσουν τις διακοπές τους με την Thomas Cook. Η μόνη μετακίνηση, αυτό το καλοκαίρι, αφορά στους 11 εκατ. πελάτες μας που έχουν κλείσει τις διακοπές τους μαζί μας, αυτό το καλοκαίρι”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Proposed Recapitalisation of TCG

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024