Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Beach Buddy, νέα πλατφόρμα ebooking για ο,τιδήποτε σχετικό με την παραλία

Τατιάνα Ρόκου - 12 July 2019, 15:43

Μπαίνοντας στο beachbuddyapp.com μπορεί κανείς εύκολα να βρει ποιες παραλίες και δραστηριότητες υπάρχουν κοντά του, να συγκρίνει τιμές και να κάνει κράτηση από το κινητό ή τον υπολογιστή του.


Το “φιλαράκι” για την παραλία -Beach Buddy- δημιουργήθηκε, ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί εύκολα και γρήγορα να ανακαλύψει και να κλείσει ηλεκτρονικά ξαπλώστρες, θαλάσσιο σκι, καταδύσεις, ημερήσιες κρουαζιέρες, jet ski, ιστιοπλοΐα και ο,τιδήποτε άλλο σχετικό με την παραλία. Ξεκινώντας αυτό το καλοκαίρι από την Αθήνα, την Κέρκυρα, την Εύβοια και τη Ρόδο επεκτείνεται γρήγορα σε όλες τις παραλίες της Ελλάδας για να κάνει τις διακοπές όσο πιο χαλαρωτικές και ευχάριστες γίνεται.

Η πλατφόρμα είναι μία start-up που ιδρύθηκε από μια Ελληνίδα και έναν Άγγλο, την κα Όλγα Τσιρογιάννη και τον κ. Νικ Έμμερσον. Και οι δύο τους αγαπούν τη θάλασσα και τις υπαίθριες δραστηριότητες, αλλά αρκετά συχνά έβρισκαν ότι είναι δύσκολο και χρονοβόρο να δουν τι δραστηριότητες γίνονται στην περιοχή, πόσο κοστίζουν και πως να τις κλείσουν. Δεν ήταν λίγες οι φορές που πήραν κάποιον τηλέφωνο για πληροφορίες για να τους πούνε ότι δεν μπορούσαν να μιλήσουν εκείνη τη στιγμή και να πάρουν ξανά το βράδυ. Αυτή η εμπειρία σε συνδυασμό με τη δυσκολία να βρουν ξαπλώστρα σε πολλές παραλίες τους έκανε να σκεφτούν ότι πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος και έτσι γεννήθηκε το “φιλαράκι σου για την παραλία” – Beach Buddy.

Μπαίνοντας στο beachbuddyapp.com μπορεί κανείς εύκολα να βρει ποιες παραλίες και δραστηριότητες υπάρχουν κοντά του, να συγκρίνει τιμές και να κάνει κράτηση με μερικά κλικ από το κινητό ή τον υπολογιστή του. Μπορεί να ψάξει για δραστηριότητες κατάλληλες για τα παιδιά ή για όλη την παρέα ή να ακυρώσει μέχρι 24 ώρες πριν (στις περισσότερες περιπτώσεις) με πλήρη  επιστροφή χρημάτων.

Ταυτοχρόνως, το Beach Buddy επιτρέπει σε όλες αυτές τις τουριστικές επιχειρήσεις να προβληθούν εύκολα και γρήγορα σε ένα μεγαλύτερο κοινό, καθώς και να έχουν τη δυνατότητα να δέχονται ηλεκτρονικές κρατήσεις και πληρωμές βελτιώνοντας έτσι την ανταγωνιστικότητά τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top