Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέος πρόεδρος του ΔΣ του ΣΑΑΕ, ο Μιχάλης Φλεριανός (Gold Star Aviation)
Αερομεταφορές

Νέος πρόεδρος του ΔΣ του ΣΑΑΕ, ο Μιχάλης Φλεριανός (Gold Star Aviation)

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών, τα μέλη του οποίου θα είναι ενεργά για την επόμενη διετία.

Ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών (ΣΑΑΕ) ανακοινώνει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη μετά την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του, η οποία έλαβε μέρος στις 3 Ιουλίου 2019. Το μέλη του Δ.Σ. για την προσεχή διετία είναι τα ακόλουθα:

  • Πρόεδρος: Μιχάλης Φλεριανός (Gold Star Aviation)
  • Αντιπρόεδρος: Μαρία Θεοφανοπούλου (Danae Airlines)
  • Γενική Γραμματέας: Μαριάνθη Καπαράκη (Top Kinisis)
  • Ταμίας: Ζωή Σκρέκη (Intermodal Air)
  • Μέλος ΔΣ: Ντίνος Φραντζεσκάκης (Discover The World)

Ο νέος πρόεδρος του ΔΣ του ΣΑΑΕ δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του νέου διοικητικού συμβουλίου: “Οι προκλήσεις του κλάδου των αερομεταφορών σήμερα, επιβάλουν την διαρκή εξέλιξη και αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι GSAs στις αεροπορικές εταιρείες. Αυτό είναι η εγγύηση για τη συνέχιση και την περαιτέρω αύξηση το κύκλου εργασιών των μελών του συνδέσμου, μέσω νέων συνεργασιών με αεροπορικές εταιρείες που εμπιστεύονται σε μας την προώθηση και διανομή του προϊόντος τους”.

Ο ΣΑΑΕ, ιδρύθηκε το 1989 με μέλη ελληνικές εταιρείες που αντιπροσωπεύουν στην χώρα μας ξένες αεροπορικές εταιρίες.  Σήμερα, περισσότερο από το 63% των αεροπορικών εταιρών που ενεργοποιούνται στη χώρα μας λειτουργούν με Έλληνες Γενικούς Αντιπροσώπους Πωλήσεων (GSAs).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024